Trajnostnejši generatorji impulzov

Izbrani bolj trajnostni izdelki

Zakaj so naši izdelki bolj trajnostni

Prizadevamo si, da bi bili naši izdelki še bolj trajnostni, in sicer v dveh smereh: na eni strani se osredotočamo na uporabo bolj trajnostnih materialov, na primer certificiranega organskega bombaža ali recikliranega poliestra. Te materiale korak za korakom vključujemo v vse svoje izdelke.

Poleg tega redno ustvarjamo posebne kolekcije z izbranimi izdelki. Te se osredotočajo na več elementov naše trajnostne strategije in dajejo spodbudo za prihodnost naše mode. Med njimi so na primer naši izdelki 360°, ki jih je mogoče reciklirati, ali stili barvanja tkanin New Gen, pri katerih se uporabljajo okolju posebej prijazne metode barvanja.

Več informacij o tem lahko za vse izdelke najdete v podrobnostih o izdelku v spletni trgovini in na etiketah izdelkov.

360° kapsulna kolekcija jeansa

Z izdelki iz 360° kapsulne kolekcije jeansa delamo prve korake v smeri krožnega gospodarstva. Izdelki so zasnovani tako, da jih je mogoče lažje reciklirati: v ta namen uporabljamo čim manj materialov, ki so izdelani iz recikliranih materialov. Za varčevanje z viri uporabljamo tudi inovativne in okolju prijaznejše metode dodelave.

Opolnomočenje kmetov

S projektom Empowering Farmers (Opolnomočenje kmetov) pomagamo kmetom v Indiji, da preidejo z gojenja konvencionalnega bombaža na gojenje ekološkega bombaža. V zameno kmetom, od katerih pridobivamo bombaž v neposrednih in certificiranih dobavnih verigah, plačujemo cenovno premijo.

Nova generacija barvanja blaga

Da bi naše naravne vire uporabljali še bolj trajnostno in učinkovito, uporabljamo inovativne tehnologije za postopek barvanja tekstila. Zahvaljujoč tem postopkom barvanja tkanin nove generacije lahko v procesu barvanja opravimo brez vode in okolju škodljivih kemikalij.

Mineralna barvila

Naši izdelki Mineral Dye dobijo barve iz naravnih barvil: ta se pridobivajo iz kamnov in mineralov. To daje vsakemu izdelku individualen značaj in barvo, ki se skozi čas spreminja in pripoveduje svojo zgodbo.

Materiali

Krožnost in nega

Družbena odgovornost

Trajnost