Meni
Zapri
Zapri

Tako bo vaše spodnje perilo ostalo lepo:

Če želite, da vas bo vaše spodnje perilo dolgo razveseljevalo, je najbolj primerno pranje na roko ali v pralnem stroju pri 30 °C do 40 °C. Prosimo, da pri tem upoštevate tudi oznake za nego. Vrečka za pranje perila bo zaščitila perilo, prav tako pa tudi pralni stroj pred poškodbami med centrifugiranjem, ki bi jih lahko povzročile kosti nedrčkov. Najbolje je, da spodnje perilo posušite na stojalu za sušenje perila. Nikoli ga ne sušite v sušilnem stroju, na radiatorjih ali neposredni sončni svetlobi.

Tako se boste dolgo veselili sijočih barv spodnjega perila: perilo položite v kopel, ki ste ji dodali brizgljaj kisa. Kis barve fiksira in preprečuje razbarvanje. Po tem perilo temeljito sperite, nato pa ga namočite v hladni vodi z nekoliko pralnega praška.

Čipka se zelo hitro razvleče. Zaradi tega čipkasto perilo obračajte v mlačni milnici (v poštev pride tudi tekoče pralno sredstvo za občutljivo perilo). Čipkastega perila ne ožemajte, le rahlo ga iztisnite in počakajte, da se posuši na brisači.

Nazaj

Prosimo, počakajte trenutek ...

Napaka