Meni
Zapri
Zapri

Na naši spletni strani se boste zlahka znašli: lahko udobno uporabite funkcijo iskanja v menijski vrstici ali pa pregledate naše kategorije. Ko boste izbrali glavno kategorijo, se bo prikazal pregled podkategorij, ki se nahajajo pod to kategorijo. Po tem, ko se odločite za ustrezno podkategorijo, se bo prikazal seznam vseh proizvodov z vsemi artikli, ki so pod izbrano kategorijo. Za lažji pregled se na začetku seznama prikaže izbirni meni z nekaj pomembnimi lastnostmi artiklov. S pomočjo seznama boste imeli lažji pregled in prikazani bodo samo artikli, ki ustrezajo vašim predstavam. Seznam z artikli lahko sortirate tudi po različnih značilnostih, npr. po velikosti, ceni ipd.

Ko najdete zanimiv artikel, boste s klikom nanj preusmerjeni na stran z natančnejšim opisom artikla. Tukaj boste izvedeli vse, kar morate vedeti o artiklu, na razpolago pa imate tudi funkcijo povečave in tabelo z velikostmi. Dodatno lahko preverite tudi razpoložljivost blaga v eni izmed bližnjih trgovin s.Oliver. Ko najdete želen artikel, ga lahko tukaj takoj položite v košarico.

Ko boste v košarico položili vse želene artikle, lahko zaključite naročilo. To poteka v nekaj korakih: Košarico boste našli zgoraj desno, odprla pa se bo, ko boste pritisnili na gumb »Košarica«. V tem pregledu imate možnost, da vse izbrane artikle še enkrat pregledate in naročilo po potrebi spremenite. Če želite naročilo zaključiti, kliknite „Na blagajno“. Z izbiro med pogovornimi okni »Prijava«, »Registriraj se zdaj« ali »Nadaljuj brez registracije« boste najprej preusmerjeni na vnos osebnih podatkov oz. v območje za prijavo, če ste se pri nas že prijavili.

Nato boste preusmerjeni na izbiro (1) računa in naslova za dostavo, načina pošiljanja, sprejema naših pogojev poslovanja in (2) načina plačila na (3) strani za pregled naročila. Tukaj si lahko ponovno ogledate podatke o naročilu in ga po potrebi spremenite ali prilagodite s klikom na gumb »Spremeni« ali pa naročanje prekinete (npr. tako, da zaprete okno brskalnika). Postopek naročanja je zaključen šele s klikom na gumb »Kupi zdaj«.

Ko bo naročilo sprejeto v sistem, boste prejeli samodejno elektronsko sporočilo s potrditvijo, na katerem bodo ponovno naštete vse postavke vašega naročila. Ko bo naš logistični center odpremil vaš paket, boste prejeli še obvestilo o pošiljki s sledenjem paketa.

Nazaj

Prosimo, počakajte trenutek ...

Napaka