Meni
Zapri
Zapri

Filtri

Izbriši
  Prikaži izdelke
  Funkcionalnost in moda: odkrijte športno kolekcijo s.Oliver ACTIVE in najboljši styling za trening.
  Nakupujte Zdaj
  #so_active
  #so_active
  4 EVERYBODY
  #so_woman
  • Širok rob ne utesnjuje in daje oporo
  • Kakovosten material, ki se hitro suši, optimalno prožen in prepusten za suh občutek na koži
  • Preberite več
  • Kroj, ki poudari postavo, z oprijetimi hlačnicami
  • Vključen žep v notranjosti za varno shranjevanje majhnih predmetov
  • Izjemno elastične, funkcionalne športne hlače iz kolekcije športnih oblačil s.Oliver ACTIVE
  • Ploski, ojačani šivi za varnost in prijetno nošenje
  Vaša zasebnost je za nas pomembna!
  Vaša zasebnost je za nas pomembna! Na naši strani uporabljamo piškotke in metode sledenja, da vam lahko izčrpno svetujemo in priporočamo izbrano ponudbo. V Nastavitvah zasebnosti si lahko ogledate, katere storitve uporabljamo, in se kadar koli z naknadnimi spremembami nastavitev sami odločite, ali in v kolikšni meri želite z njimi soglašati.
  Strinjam se
  Vaše nastavitve zasebnosti
  V naši spletni trgovini vam želimo omogočiti optimalno uporabniško izkušnjo in naše oglase prilagoditi vašim potrebam, zato sodelujemo s številnimi ponudniki storitev in tehnologije ter pri tem uporabljamo piškotke in metode sledenja. Za preglednost v nadaljevanju povzemamo te storitve. Sami izberite, v kaj boste privolili po točki a 1. odst. 6. čl. EU-GDPR. S spremembo nastavitev zasebnosti pa lahko to kadar koli prekličete. Dodatne informacije o posameznih ponudnikih storitev in zbiranju podatkov najdete v naši rubriki Varstvo osebnih podatkov.
  Iskalniki
  Da boste našo spletno trgovino tudi v bodoče preprosto našli z vnosom merodajnih poizvedb v običajne iskalnike, uporabljamo sledilne ukrepe ponudnikov iskalnikov za optimizacijo naših oglasov. Za ugotavljanje merodajnosti oglasa se na primer evidentira, za katere kategorije se obiskovalec zanima v spletni trgovini in ali je bilo izvršeno naročilo. Ti podatki se pod psevdonimom posredujejo ponudnikom iskalnikov.
  Prikaz na zaslonu
  Da vam lahko tudi na zunanjih spletnih straneh pokažemo merodajne reklamne pasice, sodelujemo s prikaznimi omrežji in ponudniki. Za optimizacijo oglasov uporabljamo piškotke in metode sledenja, ki zbirajo podatke o iskalnem vedenju, jih shranijo v piškotkih in pod psevdonimom posredujejo ponudnikom tehnologije.
  Portali
  Naše najzanimivejše ponudbe in najbolj priljubljene izdelke predstavljamo tudi zunaj spletne trgovine, zato da jih lahko bolje najdete na zunanjih portalih z izdelki. Za optimizacijo izbire izdelkov uporabljamo piškotke in metode sledenja, da na primer ugotovimo, kateri izdelki so posebej priljubljeni in ali je na osnovi oglasa izvršeno naročilo.
  Partnerski programi
  Da ne zamudite nobene zanimive akcije in lahko izkoristite programe popustov, sodelujemo s partnerskimi programi in uporabljamo njihove piškotke in metode sledenja. Pri partnerskih programih gre za partnerske mreže posameznih upravljavcev spletnih strani, kot so na primer portali z vrednostnimi boni, programi popustov in blogerji. S pomočjo tehnologij se ugotovi, ali so uporabljena oglaševalska sredstva partnerskih programov privedla do naročila, s čimer pridobite vi in partnerji.
  Ponovno ciljanje
  Da vam lahko pokažemo reklamne pasice z merodajnimi izdelki na spletnih straneh zunanjih ponudnikov, za katere ste se na primer že zanimali v naši spletni trgovini, vendar jih še niste kupili, sodelujemo s ponudniki ponovnega ciljanja. V ta namen se na naši spletni strani zbirajo dinamični podatki, npr. katere izdelke ste si ogledali ali položili v košarico. Ne bodite presenečeni: če se odločite proti evidentiranju podatkov za namen ponovnega ciljanja, se odpre novo okno, ki vas preusmeri na spletno stran našega ponudnika ponovnega ciljanja. Za zagotovitev, da se podatki v bodoče partnerju ne posredujejo več, sledite navodilom na strani in nato svoje podatke shranite, s čimer je postopek zaključen.
  Družbena omrežja
  Da vam lahko na kanalih družbenih omrežij, ki jih pretežno uporabljate, pokažemo zanimive akcije in vašim zanimanjem prilagojene oglase, uporabljamo njihove piškotke in tehnologije sledenja. V ta namen se podatki pod psevdonimom posredujejo omrežjem, omrežja pa jih po potrebi združujejo z drugimi podatki.
  Individualizacija
  Vaše individualno doživetje nakupovanja nam veliko pomeni! Da vam lahko v spletni trgovini in spletnih novicah posredujemo priporočila individualnih izdelkov, zbiramo podatke o vašem dinamičnem in nakupovalnem vedenju pri nas v spletni trgovini. V ta namen uporabljamo piškotke in metode sledenja.
  Shrani

  Prosimo, počakajte trenutek ...

  Napaka