Dresscode: It's Party Time!

Sezona zabav je tukaj: naj gre za vrtno zabavo, rojstni dan ali vabilo na poroko, ustrezen videz je ključen pri praznovanju. Odkrij videze za vsako zabavo.

Prefinjen glamur

Elegantni, prefinjeni in hkrati udobni - bleščeči kosi so popolni za pomemben nastop. Od krsta do spomladanske zabave in elegantne večerje: ta ujemajoči se komplet je popoln za vsako priložnost.

Črno in beloe

Nasprotja se privlačijo: kombinacija kontrastnih barv, črne in bele, ne izžareva le lahkotne elegance, temveč je tudi idealna za veličasten nastop. Ne glede na to, ali gre za hlače s širokimi hlačnicami ali top majico - črno beli videz je eleganten in hkrati udoben

Dopolni glamurozen videz

Vabila prihajajo ena za drugim, popoln videz je že pripravljen - manjka le še navdih za ustrezne modne dodatke, popolno pričesko in ličenje. Odkrij naših 5 stilskih nasvetov za posebne priložnosti.

1. mehko zadimljene oči

Zadimljene oči so idealne za glamurozen videz. Poleg tega jih je tako preprosto narediti: izberi temno senčilo, na primer sivo ali temno rjavo. Nato ga nanesi vzdolž linije trepalnic in premične veke. Za učinek zadimljenega videza, senčilo s čopičem ali vatirano palčko razmaži proti sprednjim očesom. Ob spodnji vodni liniji očesa dodaj temno črtalo za oči in maskaro - et voilà.

2. zapeljive ustnice

Če želiš poudariti ustnice, priporočamo diskretno ličenje oči v kombinaciji z izrazito šminko v intenzivni rožnati ali živo rdeči barvi. Čudovit videz je videti še posebej brezhiben, če šminko naneseš skupaj z barvno usklajenim črtalom za ustnice.

3. elegantna figa

Elegantna figa se odlično poda k elegantnemu videzu. Kako jo lahko preprosto oblikuješ sam? Lase preprosto počeši na sredino, s krtačo poberi celotno grivo, jo počeši strogo nazaj v nizek čop in zavozlaj v čop. Po rokah porazdeli vosek za lase in pričesko zgladi nazaj. Popravi figo z lasnicami – vaša elegantna figa je pripravljena.

4. kodri brez kodralnika

Kodri bodo poskrbeli za še večje občudovanje. Kodre lahko narediš tudi brez vročega kodralnika. Po umivanju las v lase zavrti penaste navijalke in jih pusti, da se posušijo čez noč. Naslednje jutro jih vzemi ven in lase prečeši z glavnikom s širokimi zobmi.

5. za popoln večer: suknjič

Naš najljubši kos za elegantne priložnosti: suknjič. Brezčasna klasika ne le popestri vsak videz v nekaj sekundah, ampak se tudi odlično kombinira k vsakemu videzu. Naj bo v elegantni črni ali nežno rožnati barvi - je ultimativen kos oblačila za vse priložnosti in idealen, ko se zvečer nekoliko ohladi.

6. popolni modni dodatki

Pravi modni dodatki zaokrožijo videz. Pasni pas zagotavlja modni pridih, barvno usklajene torbe izgledajo še posebej elegantno, rute pa so popoln zaključek videza.

Ujemanje s partnerjem

Ne glede na to, ali gre za spomladansko koktajl zabavo ali poslovni dogodek - z usklajenim videzom bosta s partnerjem videti popolno. Naj gre za ujemajoči se komplet v beli barvi z moško obleko v barvi žajblja ali obleko s cvetličnim vzorcem z elegantno moško obleko v svetlo modri barvi. S temi kombinacijami bosta postala zvezdniški par na vsaki zabavi.

Za dodaten odmerek glamurja

Dopolni videz za zabavo z modnimi dodatki. Naj gre za torbe, čevlje, nakit ali rute: ti ključni kosi niso le detajli, ampak dvignejo videz na novo raven.

Praznični videzi za otroke

Od preproste elegance do ležernega glamurja: s prazničnimi oblekami za trendovske otroke se spomladanska praznovanja lahko začnejo. Od lepih oblek do elegantnih srajc - odkrij najlepše videze za dečke in deklice zdaj.