-15 %* na ženske in moške jakne ter plašče

KODA:

Dnevi jaken in plaščev!

Hladnejši dnevi so tukaj! Naj ti bo toplo v jaknah in plaščih, ki so znižani 15 %*.

Hladnejši dnevi so tukaj! Naj ti bo toplo v jaknah in plaščih, ki so znižani 15 %*.

Pogoji

*Popust velja do 30.10.2020 v spletni trgovini, kjer ob nakupu v košarico vpišete kodo za popust. Popust velja ob nakupu ženskih in moških jaken ter plaščev iz nove kolekcije. Unovčljiv je večkrat in ne velja na že znižano blago ter že opravljene nakupe. Ni združljiv z drugimi boni in akcijami.

s.Oliver Fashion News

Darilni bon za 10 % popust ob nakupu

Prijava v spletne novice*

Še danes se prijavite v spletne novice in ob nakupu prejmite 10 % popusta!*

Če želite, da vas ves čas obveščamo o akcijah, popustih in darilnih bonih, ki so na razpolago v s. Oliverjevi spletni trgovini, je najbolje, da se prijavite v spletne novice s.Oliver.
Saj nekatere akcije, kode darilnih bonov in popusti veljajo izključno za naročnike spletnih novic.

  Prosimo, sprejmite naše pogoje poslovanja ter naše določbe o varovanju podatkov.
  Žal je prišlo do napake in prijava na spletne novice ni bila uspešna.
  ** Obvezna polja
  LOČI VAS SAMO ŠE EN KLIK
  Poslali smo vam e-poštno sporočilo s potrditvijo povezave. Potrditev tega e-poštnega sporočila s klikom na navedeno povezavo zagotavlja, da ste se prijavili vi osebno in da ni prišlo do zlorabe vašega e-poštnega naslova.
  Ko bomo prejeli obrazec, boste od nas prejeli e-poštno sporočilo, ki ga, prosimo, potrdite.

  Potrditev tega e-poštnega sporočila s klikom na navedeno povezavo zagotavlja, da ste se prijavili vi osebno in da ni prišlo do zlorabe vašega e-poštnega naslova. S prijavo na spletne novice se strinjate z našimi smernicami za varstvo osebnih podatkov.
  Kako lahko v spletni trgovini s.Oliver vnovčim kodo bona?

  Če želite za vaš nakup v spletni trgovini s.Oliver vnovčiti bon, preprosto v košarici, spodaj, med postopkom naročanja vnesite kodo in kliknite na »Unovči bon«.
  Znesek popusta se bo samodejno odštel od vrednosti v košarici:

  Prosimo upoštevajte, da bodo z vašim nakupom izpolnjeni vsi pogoji za unovčitev bona, tako je veljavna tudi vaša koda bona. Koda bona velja samo pri prvi prijavi v spletne novice.

  Imate težave pri unovčitvi kode bona v spletni trgovini s.Oliver?

  To ni ovira: Naša služba za pomoč strankam vam bo z veseljem v pomoč.
  Služba za pomoč strankam s.Oliver je od ponedeljka do sobote od 08.00 – 20.00 ure dosegljiva na telefonski številki 059 181877 ali prek e-poštnega naslova onlineshop@si.soliver.com

  Že imate bon s kodo za spletno trgovino s.Oliver?

  Po tem vam želimo veliko veselja z nakupovanjem:

  * Bon velja samo pri prvi prijavi v spletne novice s.Oliver.

  Skrbimo za vašo zasebnost!
  Da bi vam lahko svetovali in vam priporočali ustrezne izdelke, uporabljamo na naši strani piškotke in metode sledenja. V informacijah o varstvu podatkov si lahko ogledate, katere storitve uporabljamo. Nastavitve zasebnosti lahko naknadno tudi kadar koli spremenite.
  Nastavitve za varstvo tvojih podatkov
  Ker ti v naši spletni trgovini kot tudi s prikazom naših oglasov želimo zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo, prilagojeno tvojim individualnih potrebam, sodelujemo z različnimi ponudniki storitev in tehnologij ter pri tem uporabljamo piškotke in metode sledenja. Za lažji pregled, smo storitve povzeli v naslednjem pregledu. Izberi način soglasja za obdelavo podatkov v skladu z črko a, 1. odstavka 6. člena EU GDPR. Slednje lahko s spremembo nastavitev za varstvo podatkov kadar koli prekličeš. Dodatne informacije v zvezi s posameznimi ponudniki storitev in pridobivanjem podatkov najdeš v naših informacijah o varstvu podatkov.
  IZBERI VSE
  Iskalniki
  Zato, da boš našo trgovino ob ustreznih iskalnih nizih in z uporabo običajnih iskalnikov lahko tudi v prihodnje preprosto našel/-a, uporabljamo sledilne ukrepe ponudnikov iskalnikov, ki naše oglase optimizirajo. Za ugotavljanje merodajnosti oglasa se na primer evidentira, za katere kategorije se obiskovalec zanima v spletni trgovini in ali je bilo izvršeno naročilo. Ti podatki se pod psevdonimom posredujejo ponudnikom iskalnikov.
  Prikaz na zaslonu
  Da ti lahko tudi na zunanjih spletnih straneh prikazujemo oglasne pasice, sodelujemo z omrežji, ki te prikazujejo in ponudniki. Za optimizacijo oglasov uporabljamo piškotke in metode sledenja, ki zbirajo podatke o iskalnem vedenju, jih shranijo v piškotkih in pod psevdonimom posredujejo ponudnikom tehnologije.
  Portali
  Izven okvira naše spletne trgovine ti za lažje lociranje izdelkov prestavljamo naše zanimive ponudbe in najljubše izdelke tudi prek zunanjih portalov z izdelki. Za optimizacijo izbire izdelkov uporabljamo piškotke in metode sledenja, da na primer ugotovimo, kateri izdelki so posebej priljubljeni in ali je na osnovi oglasa izvršeno naročilo.
  Partnerski programi
  Da ne boš zamudil/-a nobene zanimive akcije več in boš lahko izkoristil/-a programe bonitet, sodelujemo s partnerskimi programi ter uporabljamo njihove piškotke in metode sledenja. Pri partnerskih programih gre za partnerske mreže posameznih upravljavcev spletnih strani, kot so na primer portali z vrednostnimi boni, programi popustov in blogerji. Z uporabo tehnologij ugotavljamo, ali so uporabljana oglaševalska sredstva partnerjev botrovala naročilu, od katerega imaš korist ti in tvoji partnerji.
  Ponovno ciljanje
  Da lahko okrasne pasice z ustreznimi izdelki, za katere si se na primer zanimal/-a v naši spletni trgovini, pa jih nisi kupil/-a, prikazujemo na zunanjih spletnih straneh, sodelujemo s ponudniki ponovnega ciljanja. Zato na naši spletni strani zajemamo podatke o ogledih na naši strani, npr. podatke o tem, katere artikle si si ogledal/-a ali shranil/-a v košarico. Prosimo, ne čudi se: če ne boš soglašal/-a z zbiranjem podatkov v namene ponovnega ciljanja, se bo odprlo novo pojavno okno, ki te bo preusmerilo na spletno stran našega ponudnika storitve ponovnega ciljanja. Ker želimo zagotoviti, da v prihodnje temu partnerju ne bodo več posredovani nobeni podatki, sledi navodilom na strani in naknadno shrani svoje vnose ter tako zaključi postopek.
  Družbena omrežja
  Zato, da ti lahko zanimive akcije in nate prikrojena reklamna sporočila prikazujemo na želenih kanalih družbenih omrežij, uporabljano njihove piškotke in tehnologije sledenja. V ta namen se podatki pod psevdonimom posredujejo omrežjem, omrežja pa jih po potrebi združujejo z drugimi podatki.
  Individualizacija
  Zelo nam je pomembno tvoje individualizirano doživetje nakupovanja! Za stalno izboljševanje izkušnje z našo spletno stranjo in zagotavljanje individualizirane ponudbe izdelkov v spletni trgovini kot tudi spletnih novic, zbiramo podatke o tvojem dinamičnem in nakupovalnem vedenju pri nas v spletni trgovini ter pri tem na spletni strani opravljamo tako imenovano A/B in multivariantno testiranje. V ta namen uporabljamo piškotke in metode sledenja.

  Počakaj trenutek, kmalu se nadaljuje

  Napaka

  Zapri