Meni
Zapri
Zapri
VSE O JEANS HLAČAH

Ozek kroj, ki pričara lepe noge in čudovito postavo. Vsestranske jeans hlače za vsakodnevne ali elegantne stylinge.

Vse jeans hlače Skinny
Immer wieder neue Waschungen - wie das Vintage Bleaching.
Skinny
Leg
Medium
Rise

Bestseller jeans hlače Skinny Fit

 
 

Poudarijo postavo z ozkimi hlačnicami – naše najljubše basic jeans hlače, ki sodijo v vsako omaro.

Vse jeans hlače Slim
Medium
Rise
Slim
Leg

Bestseller jeans hlače Slim Fit

 
 

Zaradi ravnih hlačnic in udobja nošenja je ta kroj naš najbolje prodajan kos! »Must have«, ki ga lahko poljubno kombinirate.

Vse jeans hlače Straight
Medium
Rise
Straight
Leg

Bestseller jeans hlače Straight Fit

 
 

Klasičen kroj z nekoliko razširjenimi hlačnicami. V kombinaciji s čevlji z visoko peto so odlične za v pisarno.

Vse jeans hlače Bootcut
Medium
Rise
Bootcut
Leg

Bestseller jeans hlače Bootcut Fit

 
 

Segajo nekoliko nad gleženj, vizualno podaljšajo noge in odlično poudarijo čevlje.

Vse jeans hlače Ankle
Trend: Beinabschluss mit seitlichen Schlitzen
Medium
Rise

Bestseller jeans hlače Ankle Fit Jeans

 
 
Nega
1. Obrnite jih narobe
Jeans hlače pri pranju vedno obrnite narobe. Tako jih zaščitite, da ne zbledijo.
2. Sušenje na ravni podlagi
Nikoli jih ne sušite na soncu! Jeans hlače posušite tako, da jih položite na ravno podlago in jih sušite v senci.
3. Perite jih manj
Jeans hlač ne perite po vsakem nošenju! Vmes jih enostavno dobro prezračite, operite pa jih šele, ko ste jih štiri- ali petkrat oblekli.
Vaša zasebnost je za nas pomembna!
Vaša zasebnost je za nas pomembna! Na naši strani uporabljamo piškotke in metode sledenja, da vam lahko izčrpno svetujemo in priporočamo izbrano ponudbo. V Nastavitvah zasebnosti si lahko ogledate, katere storitve uporabljamo, in se kadar koli z naknadnimi spremembami nastavitev sami odločite, ali in v kolikšni meri želite z njimi soglašati.
Strinjam se
Vaše nastavitve zasebnosti
V naši spletni trgovini vam želimo omogočiti optimalno uporabniško izkušnjo in naše oglase prilagoditi vašim potrebam, zato sodelujemo s številnimi ponudniki storitev in tehnologije ter pri tem uporabljamo piškotke in metode sledenja. Za preglednost v nadaljevanju povzemamo te storitve. Sami izberite, v kaj boste privolili po točki a 1. odst. 6. čl. EU-GDPR. S spremembo nastavitev zasebnosti pa lahko to kadar koli prekličete. Dodatne informacije o posameznih ponudnikih storitev in zbiranju podatkov najdete v naši rubriki Varstvo osebnih podatkov.
Iskalniki
Da boste našo spletno trgovino tudi v bodoče preprosto našli z vnosom merodajnih poizvedb v običajne iskalnike, uporabljamo sledilne ukrepe ponudnikov iskalnikov za optimizacijo naših oglasov. Za ugotavljanje merodajnosti oglasa se na primer evidentira, za katere kategorije se obiskovalec zanima v spletni trgovini in ali je bilo izvršeno naročilo. Ti podatki se pod psevdonimom posredujejo ponudnikom iskalnikov.
Prikaz na zaslonu
Da vam lahko tudi na zunanjih spletnih straneh pokažemo merodajne reklamne pasice, sodelujemo s prikaznimi omrežji in ponudniki. Za optimizacijo oglasov uporabljamo piškotke in metode sledenja, ki zbirajo podatke o iskalnem vedenju, jih shranijo v piškotkih in pod psevdonimom posredujejo ponudnikom tehnologije.
Portali
Naše najzanimivejše ponudbe in najbolj priljubljene izdelke predstavljamo tudi zunaj spletne trgovine, zato da jih lahko bolje najdete na zunanjih portalih z izdelki. Za optimizacijo izbire izdelkov uporabljamo piškotke in metode sledenja, da na primer ugotovimo, kateri izdelki so posebej priljubljeni in ali je na osnovi oglasa izvršeno naročilo.
Partnerski programi
Da ne zamudite nobene zanimive akcije in lahko izkoristite programe popustov, sodelujemo s partnerskimi programi in uporabljamo njihove piškotke in metode sledenja. Pri partnerskih programih gre za partnerske mreže posameznih upravljavcev spletnih strani, kot so na primer portali z vrednostnimi boni, programi popustov in blogerji. S pomočjo tehnologij se ugotovi, ali so uporabljena oglaševalska sredstva partnerskih programov privedla do naročila, s čimer pridobite vi in partnerji.
Ponovno ciljanje
Da vam lahko pokažemo reklamne pasice z merodajnimi izdelki na spletnih straneh zunanjih ponudnikov, za katere ste se na primer že zanimali v naši spletni trgovini, vendar jih še niste kupili, sodelujemo s ponudniki ponovnega ciljanja. V ta namen se na naši spletni strani zbirajo dinamični podatki, npr. katere izdelke ste si ogledali ali položili v košarico. Ne bodite presenečeni: če se odločite proti evidentiranju podatkov za namen ponovnega ciljanja, se odpre novo okno, ki vas preusmeri na spletno stran našega ponudnika ponovnega ciljanja. Za zagotovitev, da se podatki v bodoče partnerju ne posredujejo več, sledite navodilom na strani in nato svoje podatke shranite, s čimer je postopek zaključen.
Družbena omrežja
Da vam lahko na kanalih družbenih omrežij, ki jih pretežno uporabljate, pokažemo zanimive akcije in vašim zanimanjem prilagojene oglase, uporabljamo njihove piškotke in tehnologije sledenja. V ta namen se podatki pod psevdonimom posredujejo omrežjem, omrežja pa jih po potrebi združujejo z drugimi podatki.
Individualizacija
Vaše individualno doživetje nakupovanja nam veliko pomeni! Da vam lahko v spletni trgovini in spletnih novicah posredujemo priporočila individualnih izdelkov, zbiramo podatke o vašem dinamičnem in nakupovalnem vedenju pri nas v spletni trgovini. V ta namen uporabljamo piškotke in metode sledenja.
Shrani

Prosimo, počakajte trenutek ...

Napaka