Meni
Zapri
Zapri

Vodič po jeans hlačah

Skinny Fit Jeans

Hlače skinny jeans ali tudi cevaste, v zadnjih letih ne morejo več manjkati v nobeni garderobni omari. Tesno se prilegajo koži in poudarijo postavo. Zaradi visokega deleža streča so kljub temu udobne.

Vse hlače Skinny Jeans
Odkrijte zdaj

Bestseller jeans hlače Skinny Fit

Slim Fit Jeans

Ženske jeans hlače slim fit so zagotovo najbolje prodajan izdelek z ozkimi hlačnicami in udobnim krojem. Poudarijo ženstveno postavo in lepo predstavijo noge. Zaradi elastičnih materialov se jeans hlače prilagodijo vašim nogam.

Vse hlače Slim Jeans

Bestseller jeans hlače Slim Fit

Straight Fit Jeans

Straight fit jeans so zaradi ravnega in sproščenega kroja popolna klasika in jih lahko nosijo ženske vseh tipov postave. Nikoli ne pridejo iz mode!

Vse hlače Straight Jeans

Bestseller jeans hlače Straight Fit

Bootcut Fit Jeans

Trendovski model sezone so bootcut jeans hlače. Niso videti le super moderne, temveč zaradi razširjenega kroja tudi podaljšajo noge, ki so zato videti tudi ožje.

Vse hlače Bootcut Jeans
Odkrijte zdaj

Bestseller jeans hlače Bootcut Fit

Relaxed Fit Jeans

Ime pove vse. S tem ohlapnim krojem jeans hlač boste vselej v svoji coni udobja, hkrati pa boste vseeno lepo oblečene. Podobne so trendovskim boyfriend jeans hlačam in so kot nalašč primerne za sproščene casual videze.

Vse hlače Relaxed Jeans

Bestseller jeans hlače Relaxed Fit

TRENDOVSKE JEANS HLAČE

Okrašene Highlight-Jeans hlače, razigrane vezenine in videz raztrganin.  Čeprav je trend jeansa brezčasen: si teh modelov jeans hlač enostavno ne moremo odmisliti z našega seznama favoritov!

Vse trendovske jeans hlače

Najbolje prodajanje trendovske jeans hlače

Prosimo, počakajte trenutek ...

Napaka