Začela se je!
Znižano do -50 %

Nakupujte zdaj svoje najljubše stylinge na razprodaji z do 50-odstotnim popustom.

Jeans hlače

(318 Izdelki)

Ležerne ali elegantne – jeans hlače lahko kombiniraš na različne načine. Poišči model hlač, ki ti najbolj ustreza .

Iz česa so narejene jeans hlače?

Jeans hlače upravičeno veljajo za klasiko: so vsestranske, enostavne za vzdrževanje in izredno trpežne. Tipične lastnosti jeansa v veliki meri določa sestava materialov, ki se lahko razlikujejo.

 • Bombaž: jeans hlače so bile prvotno izdelane iz čistega bombaža in takšni modeli so na voljo še danes. Hlače iz čistega bombaža so zelo trpežne, a tudi nekoliko težje in bolj trde.
 • Elastan: zlasti pri ozko krojenih modelih se bombažu doda določen delež elastana. Material je zato nekoliko manj trpežen, a zato veliko bolj prožen. Obenem se bolje oprijema telesa. Pri oprijetih ženskih modelih je ponavadi delež elastana od dva do pet odstotkov.
 • Poliester: določen delež poliestra poveča udobje nošenja, ne da bi zmanjšalo trpežnost. Je lahek material in se med drugim uporablja pri izdelavi poletnih jeans hlač.

Odkrij več o s.Oliver jeans hlačah.

Filtriraj po velikosti

Razvrsti po: Najbolje prodajano
 • Najbolje prodajano
 • Priljubljenosti
 • Novosti
 • Najnižji ceni
 • Najvišji ceni
Na razpolago v številnih velikostih

Hlače

49,99 EUR

Brand New

Na razpolago v številnih velikostih
Na razpolago v številnih velikostih

Hlače

89,99 EUR

Brand New

Na razpolago v številnih velikostih
Na razpolago v številnih velikostih
Na razpolago v številnih velikostih
Na razpolago v:
32.30, 34.30, 36.30, 38.30, 40.30, 42.30, 44.30
Na razpolago v številnih velikostih
Na razpolago v številnih velikostih
Na razpolago v številnih velikostih
Na razpolago v številnih velikostih
Na razpolago v številnih velikostih

Hlače

59,99 EUR

Jeans hlače

39,99 EUR

Hlače

59,99 EUR

Hlače

59,99 EUR

Hlače

39,99 EUR

Hlače

59,99 EUR

Hlače

59,99 EUR

Hlače

59,99 EUR

Hlače

59,99 EUR

Hlače

59,99 EUR

Hlače

59,99 EUR

Hlače

49,99 EUR

Hlače

59,99 EUR

Jeans hlače

59,99 EUR

Hlače

59,99 EUR

Hlače

59,99 EUR
1 2 3 4 5

Vse o jeansu: jeans hlače za vsako priložnost in postavo

Čeprav so tudi jeans hlače podvržene določenim trendom, bodo hlače, ki so jih prvotno nosili gradbeni delavci, vedno modne. Za mnoge ženske so jeans hlače osnovni kos oblačila, saj jih je možno kombinirati na različne načine. Pri s.Oliverju najdeš veliko izbiro modelov v različnih krojih in pranjih. Odkrij našo jeans kolekcijo v spletni trgovini.

Vodič po krojih hlač: ženske jeans hlače s.Oliver

 • Skinny: od stegna do gležnja zelo ozko prilegajoče se hlače. Delež elastana zagotavlja udobno prileganje in poudari postavo. Skinny fit jeans hlače so vsestranske, saj jih je možno kombinirati elegantno in tudi ležerno.
 • Slim: prilegajoči se kroj hlač, ki je ožji na zadnjici in stegnih, vendar se ne oprijema nog po celotni dolžini. slim fit jeans hlače so prava izbira za ženske, ki jim je kroj Skinny preozek, ravno krojene jeans hlače pa preširoke.
 • Straight: so ravno krojene v predelu od stegna do gležnja. Ta kroj poznamo tudi kot regular fit. Jeans hlače z ravno krojenimi hlačnicami so primerne predvsem za vsakdanji ležerni videz. V poletnem času rob hlačnic enostavno zavihamo.
 • Bootcut: od kolena navzdol rahlo razširjen kroj. Zaradi razširjenega spodnjega dela hlačnic je bootcut kroj odličen za škornje. S čevljami z visoko peto boš vizualno podaljšala noge za nekaj centimetrov.
 • Relaxed: širok kroj, ki je zelo udoben za nošenje. Ležerne jeans hlače v Boyfriend videzu so primerne za sproščene stylinge. Z ustreznim stylingom jih lahko kombiniramo tudi z ženstvenimi kosi oblačil.
 • Ankle: skrajšan kroj do gležnjev. Skrajšana dolžina ankle jeans hlač poudari ozke gležnje in navidezno podaljša noge.

Višina pasu

Višina pasu ima pomembno vlogo, saj vpliva na udobje nošenja in vizualni učinek jeans hlač. Pri ženskih modelih je izbor zelo velik:

 • Low Waist: jeans hlače z nizkim pasom nosimo na bokih. Za ohranjanje diskretnosti pri sedenju priporočamo nekoliko daljši zgornji del oblačil.
 • Regular Rise: modele s srednjo višino pasu nosimo malo pod popkom. So udobni in jih je mogoče kombinirati s skoraj vsemi vrstami zgornjih delov oblačil.
 • High Waist: jeans hlače imajo visok pas. So primerne za prikrivanje morebitnih problematičnih področij. Da bi ohranila udobje nošenja, jih ne nosi pretesno. Kombiniraj High Waist jeans hlače s skrajšanim zgornjim delom ali zatakni zgornji del v pas hlač. Tako boš navidez podaljšala noge.

Na kaj moraš biti pozorna pri nakupu jeans hlač?

Nakup jeans hlač je lahko pravi izziv. Včasih je potreben čas, da uspemo poiskati model, ki je popoln za našo postavo. Oglej si naslednje nasvete, ki ti bodo v pomoč pri izbiri in nakupu. Nakup jeans hlač preko spleta je zelo enostaven.

 1. Pomeri več velikosti: velikost jeans hlač je lahko zelo različna. Velikosti se razlikujejo med znamkami, pa tudi med različnimi modeli hlač. Pri nakupu jeans hlač se ne drži določene velikosti, temveč se raje usmeri v prileganje. Orodje FitFinder ti bo v pomoč pri iskanju ustrezne velikosti. Na voljo ti je tudi tabela velikostnih številk, ki vsebuje razlago meritev. V koliko nisi prepričana o velikostni številki, preprosto naroči jeans hlače v več velikostih in jih doma v miru pomeri. Opomba: jeans hlače znamke Q/S designed by so na splošno nekoliko manjše, modeli TRIANGLE pa so nekoliko bolj udobno krojeni.
 2. Sestavi različne videze: ali že imaš v mislih idejo za styling? Izkoristi polno garderobno omaro in kombiniraj jeans hlače na različne načine. Kaj boš obula? Gležnjarje ali so superge boljša izbira? Katere jeans hlače boš izbrala k temu videzu - črne ali bele?
 3. Ne prezri detajlov: včasih imajo majhne stvari velik učinek. Ob pomerjanju hlač nameni pozornost tudi obliki zadnjih žepov, saj imajo pomemben vizualni učinek. Prišiti ravni žepi, ki so na sredini ter prišiti tesno drug ob drugem, imajo dvižni učinek. Veliki žepi zagotavljajo večjo polnost.

Namig: doma si vzemi čas za pomerjanje. V jeans hlačah naredi nekaj korakov, vsedi se in preizkusi, kako udobna sta kroj in material. Po prejemu paketa imaš na voljo 14 dni, da nam izdelke, ki ne ustrezajo, brezplačno vrneš.

Kako ostanejo jeans hlače dolgo lepe?

Si našla popolne jeans hlače? Pravilno vzdrževanje izdelkov iz jeansa je zelo pomembno, saj tako ohranimo njihovo obliko in barvo. Temno modre in črne jeans hlače hitro izgubijo barvo, če jih prepogosto peremo. Jeans hlače operi samo takrat, ko je to zares potrebno. Rahel vonj lahko odstraniš tudi tako, da hlače za nekaj ur shraniš v zamrzovalnik. Če se pranju ni mogoče izogniti, jih pred pranjem obvezno obrni navzven in jih operi s programom za občutljivo perilo pri največ 30 stopinjah. Ne uporabljaj mehčalca, saj lahko zlasti modeli z elastanom hitreje izgubijo elastičnost. Jeans hlače osuši tako, da jih položiš na ravno podlago. Ko so jeans hlače obešene, so vlakna zaradi teže mokre tkanine po nepotrebnem obremenjena.

Nakupuj ženske s.Oliver jeans hlače

s.Oliver ponuja ženskam veliko izbiro jeans hlač. Na strani, kjer je prikazan izdelek, najdeš podrobne informacije o kroju, sestavi materiala in ostalih podrobnostih. V spletni trgovini s.Oliver najdeš tudi veliko izbiro velikosti jeans hlač. Dolžine hlač se na voljo od 30 do 36. Oglej si tudi odlično ponudbo znižanih hlač, kjer lahko najdeš kvalitetne ženske jeans hlače po ugodni ceni.

Počakaj trenutek, kmalu se nadaljuje

Napaka

Zapri