Začela se je!
Znižano do -50 %

Nakupujte zdaj svoje najljubše stylinge na razprodaji z do 50-odstotnim popustom.

Parfumi in nega

(32 Izdelki)

Follow Your Soul
Ples je najbolj čuten način izražanja naših občutkov.
... več
Ples je najbolj čuten način izražanja naših občutkov. Ko plešemo, se premikamo na instinktivni ravni. Ko se sprostimo, se prepustimo intuiciji. Njen nasvet: "Ko se za nekaj odločimo, naredimo to najboljše."
EAU LÉGÈRE
S tem vonjem boste poudarili eleganco in poskrbeli za osvežitev.
... več
S tem vonjem boste poudarili eleganco in poskrbeli za osvežitev. Kljub vsej energiji in močni osnovni noti uspe tudi temu vonju ohraniti svojo moderno in preprosto eleganco.
#yourmoment
Obstajajo trenutki, ki jih praznujemo na veliko
... več
Obstajajo trenutki, ki jih praznujemo na veliko: rojstni dan, diploma, napredovanje v službi. s.Oliver #YOURMOMENT ne čaka na naslednji velik življenjski mejnik, temveč praznuje samo življenje – tukaj in zdaj! Koncept dišave je oda nasmehu, ki obogati dan, trenutke in razveseljuje srce.
Black Label
Črna in bela – dva kontrasta, ki skupaj tvorita harmonično celoto
... več
Črna in bela – dva kontrasta, ki skupaj tvorita harmonično celoto. Ženska in moška dišava s.Oliver Black Label združujeta eleganco z brezčasnim dizajnom, zato boste z njima zagotovo naredili nepozabni vtis. Prav izbira, če ljubite lepe stvari in uživate v življenju.
so pure
Zaradi prijetnega vonja, ki se kar
... več
Zaradi prijetnega vonja, ki se kar zlije z vami, je odlična izbira za vsakdanjo uporabo. Dišavi s.Oliver SO PURE Women in s.Oliver SO PURE Men imata pridih lahkotnosti in se osredotočata na bistveno – počutiti se odlično in uživati v življenju.
For Her & for him
Vonjave s.Oliver FOR HER & FOR HIM
... več
Vonjave s.Oliver FOR HER & FOR HIM so oda eleganci v vsakdanjiku, uspešnim in veselim trenutkom ter izjemnim trenutkom sreče. Raznovrstne kombinacije vonjav ujamejo sijoče trenutke brezskrbnega veselja do življenja, ki nam ostanejo v spominu kot utrinki sreče. Dvojni koncept za vse s sodobnim stilom, ki gredo skozi življenje lahkotno in živahno ter cenijo vrednost posebnega.
#soliverfragrances
Naj vas navdihnejo ...
Razvrsti po: Najbolje prodajano
  • Najbolje prodajano
  • Priljubljenosti
  • Novosti
  • Najnižji ceni
  • Najvišji ceni
Na razpolago v:
50ML
Na razpolago v:
30ML
Na razpolago v:
75ML
Na razpolago v:
30 ML
Na razpolago v:
30 ml
Na razpolago v:
30 ml

Počakaj trenutek, kmalu se nadaljuje

Napaka

Zapri