20 % ob nakupu 2 izdelkov* - v sodelujočih trgovinah!

KODA:

*Veljavno od 18. 5. 2020 do 01. 6. 2020. Popust velja v spletni trgovini in sodelujočih trgovinah ob nakupu vsaj dveh izdelkov. Kombiniranje z drugimi dobropisi ali popusti ni mogoče. Izplačilo v gotovini ni mogoče.

Še naprej smo tukaj za vas! Brez stroškov pošiljanja | najvišji higienski standardi | brezplačna dostava

Stay safe! Shop online!
COVID-19: za tvojo in našo varnost.

Zelo sta nam pomembna zdravje in dobro počutje vseh nas. Zaradi tega v našem skladišču in med dostavo veljajo najvišji higienski standardi – tako lahko brez pomislekov še naprej naročaš pri nas.

V našem skladišču zaščito zagotavljamo s posebnimi varnostnimi in higienskimi ukrepi: dodatnimi ukrepi čiščenja in dezinficiranja, na delovnem mestu so samo najnujnejši sodelavci, zunanjim osebam dostop ni omogočen.

Tvoje naročilo lahko trenutno dostavimo v 3 do 5 delovnih dneh.

Stay safe! Trenutna situacija nas vse postavlja pred velike izzive. Pri s.Oliverju nam je še posebej pomembno, da ti in tvoji najdražji ostanete zdravi. Prepričani smo, da bomo tudi tej situaciji kos le skupaj!

Vodnik po oblekah

(34 Izdelki)
Vodnik po oblekah
Poiščite svojo idealno obleko
Kupi videz
Poiščite svoj idealen kroj
s.OPURE
Ključen videz za trendovski styling in naše najljubše vsestransko oblačilo. Graciozno, pristno, ozko. Odlična izbira za posebne priložnosti in vsakdanje potrebe
 • Kroj: ozek
 • Višina pasu: običajna
 • Kroj na stegnih: običajna
 • Oblika hlačnic: ravna
Nakupujte Slim Fit
s.OBROKER
Lep kroj Regular Fit, visok pas, široki reverji – te so vaš spremljevalec za v službo!
 • Kroj: običajna
 • Višina pasu: visok pas
 • Kroj na stegnih: širok (širši)
 • Oblika hlačnic: ravna
Nakupujte Regular Fit
s.OFUSION
Formalen videz, udobno za nošenje, a kljub temu moderen dizajn. Ta sproščena rešitev vse v enem vam ustreza! Gremo na delo – ali pa na rolko.
 • Kroj: ozek
 • Višina pasu: običajna
 • Kroj na stegnih: ozek
 • Oblika hlačnic: ravna
Nakupujte Slim Fit
s.OJOGG
Material z grafičnimi motivi za slikovit dizajn – ta joggsuit je pravi klasik. Zatezni trakovi, stožčasto krojene hlačnice in širok rever odlično dopolnjujejo trendovski džersi.
 • Kroj: ozek
 • Višina pasu: nizka
 • Kroj na stegnih: ozek
 • Oblika hlačnic: ravna
Nakupujte Slim Fit
s.ORELAXED
Zaradi nekoliko višjega pasu, stožčasto krojenih hlačnic in nekoliko širših reverjev je obleka moderna in izjemno sproščena.
 • Kroj: Relaxed
 • Višina pasu: visok pas
 • Kroj na stegnih: širok (širši)
 • Oblika hlačnic: stožčasta
Nakupujte Slim Fit
Za kombiniranje
Suknjič
Bodite pozorni, da bodo rokavi segali natanko do zapestij. Šiv ramenskega dela se mora poravnati z zgornjim delom rokava. Na hrbtu ne smejo nastajati neprimerne gube.
Hlače za k obleki
Hlače v koraku ne smejo biti krojene preširoko. Kljub temu se ne sme videti odtisa srajce, zataknjene za hlače. Hlače morajo segati natanko do čevljev oz. malo nad čevlje.
Srajca
Med srajčnim ovratnikom in vratom naj bo v najboljšem primeru prostora za natanko en prst. Ne glede na postavo naj se srajca tesno prilega telesu, vendar vas ne sme utesnjevati.
Brezrokavnik
Za še posebej eleganten videz Barvni odtenek in kroj brezrokavnika morata biti natančno usklajena s suknjičem.
 • Velikost
  Ameriške velikosti
  Velikost
  Velikost

Filtriraj po artiklih

Filtriraj po artiklih

Velikost

Velikost
Ameriške velikosti
Velikost
Velikost

Barva

Fit

Pblika hlačnic

Style

Cena

Znamka

Vzorec

Material

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stay Safe. Shop Online.
Try at home.
Zaradi trenutne situacije ti žal ne moremo kot po navadi, izdelkov predstaviti na modelu. Če zaradi tega nisi prepričan/-a, kako styling izpade, se preprosto prepričaj osebno: Vsa naročila lahko, kot po navadi brezplačno vrneš!
Skrbimo za vašo zasebnost!
Skrbimo za vašo zasebnost! Da bi vam lahko svetovali in vam priporočali ustrezne izdelke, uporabljamo na naši strani piškotke in metode sledenja. V Nastavitvah zasebnosti si lahko ogledate, katere storitve uporabljamo. Nastavitve zasebnosti lahko naknadno tudi kadar koli spremenite.
Soglašam
Nastavitve za varstvo tvojih podatkov
Ker ti v naši spletni trgovini kot tudi s prikazom naših oglasov želimo zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo, prilagojeno tvojim individualnih potrebam, sodelujemo z različnimi ponudniki storitev in tehnologij ter pri tem uporabljamo piškotke in metode sledenja. Za lažji pregled, smo storitve povzeli v naslednjem pregledu. Izberi način soglasja za obdelavo podatkov v skladu z črko a, 1. odstavka 6. člena EU GDPR. Slednje lahko s spremembo nastavitev za varstvo podatkov kadar koli prekličeš. Dodatne informacije v zvezi s posameznimi ponudniki storitev in pridobivanjem podatkov najdeš v naših informacijah o varstvu podatkov.
Iskalniki
Zato, da boš našo trgovino ob ustreznih iskalnih nizih in z uporabo običajnih iskalnikov lahko tudi v prihodnje preprosto našel/-a, uporabljamo sledilne ukrepe ponudnikov iskalnikov, ki naše oglase optimizirajo. Za ugotavljanje merodajnosti oglasa se na primer evidentira, za katere kategorije se obiskovalec zanima v spletni trgovini in ali je bilo izvršeno naročilo. Ti podatki se pod psevdonimom posredujejo ponudnikom iskalnikov.
Prikaz na zaslonu
Da ti lahko tudi na zunanjih spletnih straneh prikazujemo oglasne pasice, sodelujemo z omrežji, ki te prikazujejo in ponudniki. Za optimizacijo oglasov uporabljamo piškotke in metode sledenja, ki zbirajo podatke o iskalnem vedenju, jih shranijo v piškotkih in pod psevdonimom posredujejo ponudnikom tehnologije.
Portali
Izven okvira naše spletne trgovine ti za lažje lociranje izdelkov prestavljamo naše zanimive ponudbe in najljubše izdelke tudi prek zunanjih portalov z izdelki. Za optimizacijo izbire izdelkov uporabljamo piškotke in metode sledenja, da na primer ugotovimo, kateri izdelki so posebej priljubljeni in ali je na osnovi oglasa izvršeno naročilo.
Partnerski programi
Da ne boš zamudil/-a nobene zanimive akcije več in boš lahko izkoristil/-a programe bonitet, sodelujemo s partnerskimi programi ter uporabljamo njihove piškotke in metode sledenja. Pri partnerskih programih gre za partnerske mreže posameznih upravljavcev spletnih strani, kot so na primer portali z vrednostnimi boni, programi popustov in blogerji. Z uporabo tehnologij ugotavljamo, ali so uporabljana oglaševalska sredstva partnerjev botrovala naročilu, od katerega imaš korist ti in tvoji partnerji.
Ponovno ciljanje
Da lahko okrasne pasice z ustreznimi izdelki, za katere si se na primer zanimal/-a v naši spletni trgovini, pa jih nisi kupil/-a, prikazujemo na zunanjih spletnih straneh, sodelujemo s ponudniki ponovnega ciljanja. Zato na naši spletni strani zajemamo podatke o ogledih na naši strani, npr. podatke o tem, katere artikle si si ogledal/-a ali shranil/-a v košarico. Prosimo, ne čudi se: če ne boš soglašal/-a z zbiranjem podatkov v namene ponovnega ciljanja, se bo odprlo novo pojavno okno, ki te bo preusmerilo na spletno stran našega ponudnika storitve ponovnega ciljanja. Ker želimo zagotoviti, da v prihodnje temu partnerju ne bodo več posredovani nobeni podatki, sledi navodilom na strani in naknadno shrani svoje vnose ter tako zaključi postopek.
Družbena omrežja
Zato, da ti lahko zanimive akcije in nate prikrojena reklamna sporočila prikazujemo na želenih kanalih družbenih omrežij, uporabljano njihove piškotke in tehnologije sledenja. V ta namen se podatki pod psevdonimom posredujejo omrežjem, omrežja pa jih po potrebi združujejo z drugimi podatki.
Individualizacija
Zelo nam je pomembno tvoje individualizirano doživetje nakupovanja! Za stalno izboljševanje izkušnje z našo spletno stranjo in zagotavljanje individualizirane ponudbe izdelkov v spletni trgovini kot tudi spletnih novic, zbiramo podatke o tvojem dinamičnem in nakupovalnem vedenju pri nas v spletni trgovini ter pri tem na spletni strani opravljamo tako imenovano A/B in multivariantno testiranje. V ta namen uporabljamo piškotke in metode sledenja.

Počakaj trenutek, kmalu se nadaljuje

Napaka

Zapri