Ne prezri! -20 %* na VSE stile!

KODA:

Ne prezri
-20 %* na VSE stile!

Še danes v spletni trgovini izkoristi 20%* popust na vse! Unovči popust na novo kolekcijo, kot tudi na že znižane stylinge!

Pogoji

*Popust velja v spletni trgovini s.Oliver od dne, 21.1.2021, do dne, 24.1.2021, če v nakupovalni košarici vnesete kodo bona S1AXA3. Popust je unovčljiv večkrat in velja za celotno ponudbo. Kombiniranje z drugimi akcijami in kodami bonov ni možno. Ne velja za že opravljene nakupe. Izplačilo vrednosti bona ni možno.

Majice in polo majice

(254 Izdelki)

Razvrsti po: Najbolje prodajano
  • Priljubljenosti
  • Novosti
  • Najnižji ceni
  • Najvišji ceni
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skrbimo za vašo zasebnost!
Da bi vam lahko svetovali in vam priporočali ustrezne izdelke, uporabljamo na naši strani piškotke in metode sledenja. V informacijah o varstvu podatkov si lahko ogledate, katere storitve uporabljamo. Nastavitve zasebnosti lahko naknadno tudi kadar koli spremenite.
Nastavitve za varstvo tvojih podatkov
Ker ti v naši spletni trgovini kot tudi s prikazom naših oglasov želimo zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo, prilagojeno tvojim individualnih potrebam, sodelujemo z različnimi ponudniki storitev in tehnologij ter pri tem uporabljamo piškotke in metode sledenja. Za lažji pregled, smo storitve povzeli v naslednjem pregledu. Izberi način soglasja za obdelavo podatkov v skladu z črko a, 1. odstavka 6. člena EU GDPR. Slednje lahko s spremembo nastavitev za varstvo podatkov kadar koli prekličeš. Dodatne informacije v zvezi s posameznimi ponudniki storitev in pridobivanjem podatkov najdeš v naših informacijah o varstvu podatkov.
IZBERI VSE
Iskalniki
Zato, da boš našo trgovino ob ustreznih iskalnih nizih in z uporabo običajnih iskalnikov lahko tudi v prihodnje preprosto našel/-a, uporabljamo sledilne ukrepe ponudnikov iskalnikov, ki naše oglase optimizirajo. Za ugotavljanje merodajnosti oglasa se na primer evidentira, za katere katego