Parfumi

(36 Izdelki)
EAU LÉGÈRE
S tem vonjem boste poudarili eleganco in poskrbeli za osvežitev.
... več
S tem vonjem boste poudarili eleganco in poskrbeli za osvežitev. Kljub vsej energiji in močni osnovni noti uspe tudi temu vonju ohraniti svojo moderno in preprosto eleganco.
so pure
Zaradi prijetnega vonja, ki se kar
... več
Zaradi prijetnega vonja, ki se kar zlije z vami, je odlična izbira za vsakdanjo uporabo. Dišavi s.Oliver SO PURE Women in s.Oliver SO PURE Men imata pridih lahkotnosti in se osredotočata na bistveno – počutiti se odlično in uživati v življenju.
For Her & for him
Vonjave s.Oliver FOR HER & FOR HIM
... več
Vonjave s.Oliver FOR HER & FOR HIM so oda eleganci v vsakdanjiku, uspešnim in veselim trenutkom ter izjemnim trenutkom sreče. Raznovrstne kombinacije vonjav ujamejo sijoče trenutke brezskrbnega veselja do življenja, ki nam ostanejo v spominu kot utrinki sreče. Dvojni koncept za vse s sodobnim stilom, ki gredo skozi življenje lahkotno in živahno ter cenijo vrednost posebnega.
SOULMATE
Dišava s.Oliver SOULMATE predstavlja
... več
Dišava s.Oliver SOULMATE predstavlja globoko povezanost dveh ljudi. Sorodna duša ve, kaj razmišlja in čuti druga, je nekdo, ki drugega dopolnjuje in razume – tudi brez razlage in zahtev. Vonjava s.Oliver SOULMATE poskuša ujeti prav to čarobnost sorodnih duš.
OUTSTANDING
Sadno ali cvetlično? Enostavno ali seksi?
... več
Sadno ali cvetlično? Enostavno ali seksi? Zakaj bi se odločali? Hočemo vse in to takoj! Izkusiti si želimo vsak trenutek, odkriti želimo, kaj nas čaka za obzorjem ... s.Oliver OUTSTANDING je vonjava za vse, ki v življenju uživajo na polno.
ORIGINAL
s.Oliver Original je več kot le
... več
s.Oliver Original je več kot le dišava, s.Oliver Original predstavlja svež nekompliciran in neprilagojen pogled na svet. Dišave spodbujajo k uživanju življenja in k temu, da neobremenjeni ostanete zvesti sami sebi, v samoti ali s prijatelji. s.Oliver Original – just original s.Oliver.
S.OLIVER
Dvojni vonjavi s.Oliver predstavljata
... več
Dvojni vonjavi s.Oliver predstavljata nasprotji, ki se tako rekoč magnetno privlačita – kar je različno, sodi skupaj: Stvarnost in čutnost. Okroglo in oglato. Moški in ženska. Črno in rdeče.
SELECTION
Vonj s.Oliver Selection je odlična
... več
Vonj s.Oliver Selection je odlična vonjava za elegantne dogodke. Izbran, najljubši bar, cocktail-lounge ali
#Soliverfragrances
Naj vas navdihnejo ...
  • Velikost
    Druge velikosti

Filtriraj po artiklih

Filtriraj po artiklih

Velikost

Velikost
Druge velikosti

Barva

Cena

Znamka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skrbimo za vašo zasebnost!
Da bi vam lahko svetovali in vam priporočali ustrezne izdelke, uporabljamo na naši strani piškotke in metode sledenja. V informacijah o varstvu podatkov si lahko ogledate, katere storitve uporabljamo. Nastavitve zasebnosti lahko naknadno tudi kadar koli spremenite.
Nastavitve za varstvo tvojih podatkov
Ker ti v naši spletni trgovini kot tudi s prikazom naših oglasov želimo zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo, prilagojeno tvojim individualnih potrebam, sodelujemo z različnimi ponudniki storitev in tehnologij ter pri tem uporabljamo piškotke in metode sledenja. Za lažji pregled, smo storitve povzeli v naslednjem pregledu. Izberi način soglasja za obdelavo podatkov v skladu z črko a, 1. odstavka 6. člena EU GDPR. Slednje lahko s spremembo nastavitev za varstvo podatkov kadar koli prekličeš. Dodatne informacije v zvezi s posameznimi ponudniki storitev in pridobivanjem podatkov najdeš v naših informacijah o varstvu podatkov.
IZBERI VSE
Iskalniki
Zato, da boš našo trgovino ob ustreznih iskalnih nizih in z uporabo običajnih iskalnikov lahko tudi v prihodnje preprosto našel/-a, uporabljamo sledilne ukrepe ponudnikov iskalnikov, ki naše oglase optimizirajo. Za ugotavljanje merodajnosti oglasa se na primer evidentira, za katere kategorije se obiskovalec zanima v spletni trgovini in ali je bilo izvršeno naročilo. Ti podatki se pod psevdonimom posredujejo ponudnikom iskalnikov.
Prikaz na zaslonu
Da ti lahko tudi na zunanjih spletnih straneh prikazujemo oglasne pasice, sodelujemo z omrežji, ki te prikazujejo in ponudniki. Za optimizacijo oglasov uporabljamo piškotke in metode sledenja, ki zbirajo podatke o iskalnem vedenju, jih shranijo v piškotkih in pod psevdonimom posredujejo ponudnikom tehnologije.
Portali
Izven okvira naše spletne trgovine ti za lažje lociranje izdelkov prestavljamo naše zanimive ponudbe in najljubše izdelke tudi prek zunanjih portalov z izdelki. Za optimizacijo izbire izdelkov uporabljamo piškotke in metode sledenja, da na primer ugotovimo, kateri izdelki so posebej priljubljeni in ali je na osnovi oglasa izvršeno naročilo.
Partnerski programi
Da ne boš zamudil/-a nobene zanimive akcije več in boš lahko izkoristil/-a programe bonitet, sodelujemo s partnerskimi programi ter uporabljamo njihove piškotke in metode sledenja. Pri partnerskih programih gre za partnerske mreže posameznih upravljavcev spletnih strani, kot so na primer portali z vrednostnimi boni, programi popustov in blogerji. Z uporabo tehnologij ugotavljamo, ali so uporabljana oglaševalska sredstva partnerjev botrovala naročilu, od katerega imaš korist ti in tvoji partnerji.
Ponovno ciljanje
Da lahko okrasne pasice z ustreznimi izdelki, za katere si se na primer zanimal/-a v naši spletni trgovini, pa jih nisi kupil/-a, prikazujemo na zunanjih spletnih straneh, sodelujemo s ponudniki ponovnega ciljanja. Zato na naši spletni strani zajemamo podatke o ogledih na naši strani, npr. podatke o tem, katere artikle si si ogledal/-a ali shranil/-a v košarico. Prosimo, ne čudi se: če ne boš soglašal/-a z zbiranjem podatkov v namene ponovnega ciljanja, se bo odprlo novo pojavno okno, ki te bo preusmerilo na spletno stran našega ponudnika storitve ponovnega ciljanja. Ker želimo zagotoviti, da v prihodnje temu partnerju ne bodo več posredovani nobeni podatki, sledi navodilom na strani in naknadno shrani svoje vnose ter tako zaključi postopek.
Družbena omrežja
Zato, da ti lahko zanimive akcije in nate prikrojena reklamna sporočila prikazujemo na želenih kanalih družbenih omrežij, uporabljano njihove piškotke in tehnologije sledenja. V ta namen se podatki pod psevdonimom posredujejo omrežjem, omrežja pa jih po potrebi združujejo z drugimi podatki.
Individualizacija
Zelo nam je pomembno tvoje individualizirano doživetje nakupovanja! Za stalno izboljševanje izkušnje z našo spletno stranjo in zagotavljanje individualizirane ponudbe izdelkov v spletni trgovini kot tudi spletnih novic, zbiramo podatke o tvojem dinamičnem in nakupovalnem vedenju pri nas v spletni trgovini ter pri tem na spletni strani opravljamo tako imenovano A/B in multivariantno testiranje. V ta namen uporabljamo piškotke in metode sledenja.

Počakaj trenutek, kmalu se nadaljuje

Napaka

Zapri