Meni
Zapri
Zapri

Dvoslojna bluza z rebrastim robom

30,00 EUR 23,99 EUR

Barva:
Velikost:
Ta artikel je trenutno žal razprodan!
Na seznam

Informacije o izdelku

 • moden potisk po vsem oblačilu in fina tekstura iz krepa
 • paspuliran izrez z izrezanim delom spredaj in gumbkom na zatilju
 • športno črtast rebrast trak na spodnjem robu
 • sproščen kroj; dolžina hrbta pri velikosti 36 pribl. 61 cm
 • nežna tkanina s fino viskozno podlogo
EAN:
14.907.13.4442

Podrobnosti & navodila za vzdrževanje

Vrhnji material: 100% poliester; podloga: 100% viskoza

Navodila za vzdrževanje:
Pranje 30 °C (poseben program za občutljivo perilo) Pranje 30 °C (poseben program za občutljivo perilo) Beljenje ni dovoljeno Beljenje ni dovoljeno Prepovedano sušenje s centrifugo Prepovedano sušenje s centrifugo Likanje z nizko temperaturo (do 110 °C) / ne likajte prevroče, pazite pri likanju s paro Likanje z nizko temperaturo (do 110 °C) / ne likajte prevroče, pazite pri likanju s paro Kemično čiščenje prepovedano Kemično čiščenje prepovedano

HITRA DOSTAVA

 • Brezplačna dostava in vračilo
 • Največja izbira artiklov s.oliver na svetu
 • Varno nakupovanje z nakupom po prejemu računa
 • Številka za pomoč kupcem za morebitna vprašanja
 • 14-dnevni rok za vračilo izdelkov
 • Dostavni čas Dostava v 2-4 delovnih dneh
Vaša zasebnost je za nas pomembna!
Vaša zasebnost je za nas pomembna! Na naši strani uporabljamo piškotke in metode sledenja, da vam lahko izčrpno svetujemo in priporočamo izbrano ponudbo. V Nastavitvah zasebnosti si lahko ogledate, katere storitve uporabljamo, in se kadar koli z naknadnimi spremembami nastavitev sami odločite, ali in v kolikšni meri želite z njimi soglašati.
Strinjam se
Vaše nastavitve zasebnosti
V naši spletni trgovini vam želimo omogočiti optimalno uporabniško izkušnjo in naše oglase prilagoditi vašim potrebam, zato sodelujemo s številnimi ponudniki storitev in tehnologije ter pri tem uporabljamo piškotke in metode sledenja. Za preglednost v nadaljevanju povzemamo te storitve. Sami izberite, v kaj boste privolili po točki a 1. odst. 6. čl. EU-GDPR. S spremembo nastavitev zasebnosti pa lahko to kadar koli prekličete. Dodatne informacije o posameznih ponudnikih storitev in zbiranju podatkov najdete v naši rubriki Varstvo osebnih podatkov.
Iskalniki
Da boste našo spletno trgovino tudi v bodoče preprosto našli z vnosom merodajnih poizvedb v običajne iskalnike, uporabljamo sledilne ukrepe ponudnikov iskalnikov za optimizacijo naših oglasov. Za ugotavljanje merodajnosti oglasa se na primer evidentira, za katere kategorije se obiskovalec zanima v spletni trgovini in ali je bilo izvršeno naročilo. Ti podatki se pod psevdonimom posredujejo ponudnikom iskalnikov.
Prikaz na zaslonu
Da vam lahko tudi na zunanjih spletnih straneh pokažemo merodajne reklamne pasice, sodelujemo s prikaznimi omrežji in ponudniki. Za optimizacijo oglasov uporabljamo piškotke in metode sledenja, ki zbirajo podatke o iskalnem vedenju, jih shranijo v piškotkih in pod psevdonimom posredujejo ponudnikom tehnologije.
Portali
Naše najzanimivejše ponudbe in najbolj priljubljene izdelke predstavljamo tudi zunaj spletne trgovine, zato da jih lahko bolje najdete na zunanjih portalih z izdelki. Za optimizacijo izbire izdelkov uporabljamo piškotke in metode sledenja, da na primer ugotovimo, kateri izdelki so posebej priljubljeni in ali je na osnovi oglasa izvršeno naročilo.
Partnerski programi
Da ne zamudite nobene zanimive akcije in lahko izkoristite programe popustov, sodelujemo s partnerskimi programi in uporabljamo njihove piškotke in metode sledenja. Pri partnerskih programih gre za partnerske mreže posameznih upravljavcev spletnih strani, kot so na primer portali z vrednostnimi boni, programi popustov in blogerji. S pomočjo tehnologij se ugotovi, ali so uporabljena oglaševalska sredstva partnerskih programov privedla do naročila, s čimer pridobite vi in partnerji.
Ponovno ciljanje
Da vam lahko pokažemo reklamne pasice z merodajnimi izdelki na spletnih straneh zunanjih ponudnikov, za katere ste se na primer že zanimali v naši spletni trgovini, vendar jih še niste kupili, sodelujemo s ponudniki ponovnega ciljanja. V ta namen se na naši spletni strani zbirajo dinamični podatki, npr. katere izdelke ste si ogledali ali položili v košarico. Ne bodite presenečeni: če se odločite proti evidentiranju podatkov za namen ponovnega ciljanja, se odpre novo okno, ki vas preusmeri na spletno stran našega ponudnika ponovnega ciljanja. Za zagotovitev, da se podatki v bodoče partnerju ne posredujejo več, sledite navodilom na strani in nato svoje podatke shranite, s čimer je postopek zaključen.
Družbena omrežja
Da vam lahko na kanalih družbenih omrežij, ki jih pretežno uporabljate, pokažemo zanimive akcije in vašim zanimanjem prilagojene oglase, uporabljamo njihove piškotke in tehnologije sledenja. V ta namen se podatki pod psevdonimom posredujejo omrežjem, omrežja pa jih po potrebi združujejo z drugimi podatki.
Individualizacija
Vaše individualno doživetje nakupovanja nam veliko pomeni! Da vam lahko v spletni trgovini in spletnih novicah posredujemo priporočila individualnih izdelkov, zbiramo podatke o vašem dinamičnem in nakupovalnem vedenju pri nas v spletni trgovini. V ta namen uporabljamo piškotke in metode sledenja.
Shrani

Prosimo, počakajte trenutek ...

Napaka