Meni
Zapri
Zapri

*Cene veljajo le za bluze in hlače na tej sliki.
Nakupuj po vseh slogih

CHECK ATTACK

O, karirast vzorec! To jesen bomo poskakovali v kockah, saj se zopet veselo vračajo. Obvezen videz v tej sezoni: karirasta bluza in ozke hlače z visokim pasom.Vzorec klasičnega oblačila pa je mogoče kombinirati tudi s številnimi drugimi kombinacijami. Odkrijte spodaj, kako naši blogerji različno pojasnjujejo trend.

Ta artikel je trenutno žal razprodan!

Blogerski videzi

Naj vas navdihnejo naši blogerji z bloga Bazaar Caro Daur in Lena & Lisa . Pokazale vam bodo številne različne načine kombiniranja modnega karirastega vzorca.

MODNI KARO

Caro Daur kombinira karirasto bluzo z modno bomber jakno in jeans hlačami raztrganega videza. Namig za stajling: Karirast vzorec se poda tudi karirastemu vzorcu. Za prve mrzle dni na primer s šalom.

Ta artikel je trenutno žal razprodan!

Mešanica karirastih vzorcev

Lisa z Blogger Bazaarja karirasto bluzo preprosto kombinira z drugo karirasto bluzo, ki jo zaveže kot krilo. „Menim, da klasična karirasta srajca deluje razburljivo ravno v kontrastu“, je povedala Lisa.

Namig za stajling modnih profesionalcev

Karirasti vzorci so v tej sezoni modni v vseh barvah in oblikah. „Poleg jeans krila bom s črtastim pasom in sončnimi očali pokazala manjšo mešanico barve in vzorcev.“, nam pojasnjuje Lea.

Ta artikel je trenutno žal razprodan!

Odkrij več slogov

Prosimo, počakajte trenutek ...

Napaka