Meni
Zapri
Zapri

*Cene veljajo le za bluze in hlače na tej sliki.
Nakupuj po vseh slogih

CHECK ATTACK

O, karirast vzorec! To jesen bomo poskakovali v kockah, saj se zopet veselo vračajo. Obvezen videz v tej sezoni: karirasta bluza in ozke hlače z visokim pasom.Vzorec klasičnega oblačila pa je mogoče kombinirati tudi s številnimi drugimi kombinacijami. Odkrijte spodaj, kako naši blogerji različno pojasnjujejo trend.

Izdelek bo kmalu na voljo
Izdelek bo kmalu na voljo
Izdelek bo kmalu na voljo
Izdelek bo kmalu na voljo

Blogerski videzi

Naj vas navdihnejo naši blogerji z bloga Bazaar Caro Daur in Lena & Lisa . Pokazale vam bodo številne različne načine kombiniranja modnega karirastega vzorca.

MODNI KARO

Caro Daur kombinira karirasto bluzo z modno bomber jakno in jeans hlačami raztrganega videza. Namig za stajling: Karirast vzorec se poda tudi karirastemu vzorcu. Za prve mrzle dni na primer s šalom.

Izdelek bo kmalu na voljo

Mešanica karirastih vzorcev

Lisa z Blogger Bazaarja karirasto bluzo preprosto kombinira z drugo karirasto bluzo, ki jo zaveže kot krilo. „Menim, da klasična karirasta srajca deluje razburljivo ravno v kontrastu“, je povedala Lisa.

Namig za stajling modnih profesionalcev

Karirasti vzorci so v tej sezoni modni v vseh barvah in oblikah. „Poleg jeans krila bom s črtastim pasom in sončnimi očali pokazala manjšo mešanico barve in vzorcev.“, nam pojasnjuje Lea.

Izdelek bo kmalu na voljo

Odkrij več slogov

Prosimo, počakajte trenutek ...

Napaka

Zapri