Tehnične nastavitve

Tehnične zahteve

Za zagotavljanje vseh funkcij in pravilen prikaz spletne trgovine s.Oliver priporočamo najnovejšo različico brskalnika Internet Explorer Mozilla Firefox Safari Opera Chrome Dodatno priporočamo, da v nastavitvah svojega brskalnika deaktivirate program za preprečevanje odpiranja pojavnih oken in sprejmete piškotke. V nasprotnem primeru vam bodo funkcionalnosti spletne trgovine morda na voljo le v omejeni meri. Piškotki poskrbijo, da sistem prepozna vaš ponovni obisk in omogočijo ponoven priklic... Beri naprej ...

Nastavitve piškotkov – kaj so piškotki?

Kaj so piškotki? Piškotki so alfanumerični identifikacijski znaki, ki jih prek brskalnika prenesemo na trdi disk vašega računalnika. Našim sistemom omogočajo, da prepoznajo vaš brskalnik in vam ponudijo storitve, kot je shranjevanje vsebine vaše košarice. Funkcija Pomoč v menijski vrstici večine spletnih brskalnikov razloži, kako lahko svojemu brskalniku preprečite sprejemanje novih piškotkov, kako brskalnik obvestite, če prejmete nov piškotek, ali pa tudi, kako lahko izklopite vse prejete... Beri naprej ...

Kako izbrati varno geslo?

Izbrano geslo mora vsebovati najmanj 6 znakov. Prosimo, ne vnašajte dela imena ali vašega rojstnega datuma. Varnost gesla povečate z uporabo črk in številk, posebnih znakov, kot tudi z velikimi tiskanimi črkami in malimi črkami. Če ste pozabili geslo, kliknite na mesto, kjer se običajno prijavljate in izberite povezavo »Pozabljeno geslo?«. V naslednjem koraku vnesite vaš e-poštni naslov, ki ste ga vnesli med registracijo. Po e-pošti vam bomo poslali novo geslo.

Artikli, ki sem jih imel/-a v košarici, so izbrisani

Redko se zgodi, da je artikel zaradi velikega povpraševanja v postopku med izborom in rezervacijo v košarici razprodan. Prosimo za razumevanje. Poleg tega vam svetujemo, da sprejmete Piškotke, da vas bomo ob ponovnem obisku strani prepoznali in bomo med vmesno osvežitvijo spletne strani lahko ponovno naložili vašo košarico. Nazaj Beri naprej ...

Skrbimo za vašo zasebnost!
Da bi vam lahko svetovali in vam priporočali ustrezne izdelke, uporabljamo na naši strani piškotke in metode sledenja. V informacijah o varstvu podatkov si lahko ogledate, katere storitve uporabljamo. Nastavitve zasebnosti lahko naknadno tudi kadar koli spremenite.
Nastavitve za varstvo tvojih podatkov
Ker ti v naši spletni trgovini kot tudi s prikazom naših oglasov želimo zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo, prilagojeno tvojim individualnih potrebam, sodelujemo z različnimi ponudniki storitev in tehnologij ter pri tem uporabljamo piškotke in metode sledenja. Za lažji pregled, smo storitve povzeli v naslednjem pregledu. Izberi način soglasja za obdelavo podatkov v skladu z črko a, 1. odstavka 6. člena EU GDPR. Slednje lahko s spremembo nastavitev za varstvo podatkov kadar koli prekličeš. Dodatne informacije v zvezi s posameznimi ponudniki storitev in pridobivanjem podatkov najdeš v naših informacijah o varstvu podatkov.
IZBERI VSE
Iskalniki
Zato, da boš našo trgovino ob ustreznih iskalnih nizih in z uporabo običajnih iskalnikov lahko tudi v prihodnje preprosto našel/-a, uporabljamo sledilne ukrepe ponudnikov iskalnikov, ki naše oglase optimizirajo. Za ugotavljanje merodajnosti oglasa se na primer evidentira, za katere kategorije se obiskovalec zanima v spletni trgovini in ali je bilo izvršeno naročilo. Ti podatki se pod psevdonimom posredujejo ponudnikom iskalnikov.
Prikaz na zaslonu
Da ti lahko tudi na zunanjih spletnih straneh prikazujemo oglasne pasice, sodelujemo z omrežji, ki te prikazujejo in ponudniki. Za optimizacijo oglasov uporabljamo piškotke in metode sledenja, ki zbirajo podatke o iskalnem vedenju, jih shranijo v piškotkih in pod psevdonimom posredujejo ponudnikom tehnologije.
Portali
Izven okvira naše spletne trgovine ti za lažje lociranje izdelkov prestavljamo naše zanimive ponudbe in najljubše izdelke tudi prek zunanjih portalov z izdelki. Za optimizacijo izbire izdelkov uporabljamo piškotke in metode sledenja, da na primer ugotovimo, kateri izdelki so posebej priljubljeni in ali je na osnovi oglasa izvršeno naročilo.
Partnerski programi
Da ne boš zamudil/-a nobene zanimive akcije več in boš lahko izkoristil/-a programe bonitet, sodelujemo s partnerskimi programi ter uporabljamo njihove piškotke in metode sledenja. Pri partnerskih programih gre za partnerske mreže posameznih upravljavcev spletnih strani, kot so na primer portali z vrednostnimi boni, programi popustov in blogerji. Z uporabo tehnologij ugotavljamo, ali so uporabljana oglaševalska sredstva partnerjev botrovala naročilu, od katerega imaš korist ti in tvoji partnerji.
Ponovno ciljanje
Da lahko okrasne pasice z ustreznimi izdelki, za katere si se na primer zanimal/-a v naši spletni trgovini, pa jih nisi kupil/-a, prikazujemo na zunanjih spletnih straneh, sodelujemo s ponudniki ponovnega ciljanja. Zato na naši spletni strani zajemamo podatke o ogledih na naši strani, npr. podatke o tem, katere artikle si si ogledal/-a ali shranil/-a v košarico. Prosimo, ne čudi se: če ne boš soglašal/-a z zbiranjem podatkov v namene ponovnega ciljanja, se bo odprlo novo pojavno okno, ki te bo preusmerilo na spletno stran našega ponudnika storitve ponovnega ciljanja. Ker želimo zagotoviti, da v prihodnje temu partnerju ne bodo več posredovani nobeni podatki, sledi navodilom na strani in naknadno shrani svoje vnose ter tako zaključi postopek.
Družbena omrežja
Zato, da ti lahko zanimive akcije in nate prikrojena reklamna sporočila prikazujemo na želenih kanalih družbenih omrežij, uporabljano njihove piškotke in tehnologije sledenja. V ta namen se podatki pod psevdonimom posredujejo omrežjem, omrežja pa jih po potrebi združujejo z drugimi podatki.
Individualizacija
Zelo nam je pomembno tvoje individualizirano doživetje nakupovanja! Za stalno izboljševanje izkušnje z našo spletno stranjo in zagotavljanje individualizirane ponudbe izdelkov v spletni trgovini kot tudi spletnih novic, zbiramo podatke o tvojem dinamičnem in nakupovalnem vedenju pri nas v spletni trgovini ter pri tem na spletni strani opravljamo tako imenovano A/B in multivariantno testiranje. V ta namen uporabljamo piškotke in metode sledenja.

Počakaj trenutek, kmalu se nadaljuje

Napaka

Zapri