Meni
Zapri
Zapri

Pri nas lahko povsem udobno plačate po povzetju, prek ponudnika PayPal ali s kreditno kartico. Sprejemamo kartici Visa in MasterCard.

Plačilo po povzetju

Pri plačilu po povzetju je pošiljanje paketov s.Oliver brezplačno! Brez dodatnih stroškov.

NAPOTEK: Da vam bomo lahko v primeru vračila celotnega paketa ali dela paketa z načinom plačila po povzetju vrnili kupnino, nujno potrebujemo podatke o vaši banki.
Po prejemu vrnjenega blaga vam bomo poslali potrdilo o prejemu vračila, v katerem vas bomo prosili, da nam posredujete svoje bančne podatke. V ta namen stopite v stik z našim centrom za pomoč strankam po e-pošti na onlineshop@si.soliver.com ali pokličite na telefonsko številko 059-181877. (Cena dohodnih klicev se obračuna po veljavnem ceniku vašega operaterja.)

Prosimo upoštevajte, da pri izbiri načina dostave »dostava v trgovino s.Oliver«, plačilo po povzetju ni možno.

Plačilo prek ponudnika PayPal

Pri izbiri načina plačila prek ponudnika PayPal v polju za izvedbo plačila v polju za izvedbo plačila boste po kliku na „Naprej“ samodejno preusmerjeni na stran ponudnika PayPal. S storitvijo PayPal lahko preprosto plačujete le z vnosom svojega elektronskega naslova in gesla. Vaš PayPal račun bo neposredno bremenjen za ustrezni znesek, vi pa boste po elektronski pošti prejeli potrdilo o prejetem plačilu.

Plačilo s kreditno kartico

Sprejemamo veljavni kartici Visa in MasterCard. Poleg tega vam zagotavljamo, da bodo vaše izjemno občutljive informacije pri nas popolnoma varne pred vdori tretjih oseb, saj za varovanje vaših podatkov uporabljamo sodobno tehnologijo, ki vse vnose zakodirano pošilja prek 128-bitne povezave SSL.

Znesek računa bo v trenutku odpreme vašega paketa rezerviran na vaši kreditni kartici. Vašo kreditno kartico bomo dejansko bremenili šele v trenutku, ko bomo blago posredovali pošiljatelju. V primeru vračila bomo znesek po obdelavi prejema blaga nemudoma pripisali na račun vaše kartice.

Nazaj

Prosimo, počakajte trenutek ...

Napaka