Finalno znižanje: zdaj do - 50 %

Finalno znižanje: do - 50 %

Finalno znižanje

Ne zamudi znižanje do - 50 % na kolekcijo pomlad/poletje

Plačilo

Kako pravilno unovčim kodo bona?

Če želite unovčiti bon za popust, ga morate vnesti natanko tako, kot smo vam ga poslali – brez presledkov. Najbolje je, da kodo za bon skopirate in ga vstavite v polje »Unovči bon« v košarici pod celotnim zneskom. S klikom na UNOVČI BON se bon preveri in navede v pregled naročila. Vaš bon za popust ne deluje? Pazite na velike tiskane in male črke ter presledke. Ali izpolnjujete vse pogoje za popust? Pogoje za popust vedno najdete kot besedilo z zvezdico v spletnih novicah ali na letaku z bonom.... Beri naprej ...

Kateri načini plačila so na voljo?

Pri nas lahko povsem udobno plačate po povzetju, prek ponudnika PayPal, po predplačilu ali s kreditno kartico. Sprejemamo kartici Visa in MasterCard. Plačilo po povzetju Pri plačilu po povzetju je pošiljanje paketov s.Oliver brezplačno! Brez dodatnih stroškov. NAPOTEK: Da vam bomo lahko v primeru vračila celotnega paketa ali dela paketa z načinom plačila po povzetju vrnili kupnino, nujno potrebujemo podatke o vaši banki. Po prejemu vrnjenega blaga vam bomo poslali potrdilo o prejemu vračila, v... Beri naprej ...

Nisem prejel(a) računa

Med postopkom naročanja ste izbrali, ali želite račun prejeti s paketom ali po pošti. Morda bo račun prispel v naslednjih dneh po pošti. Seveda vam z veseljem pošljemo tudi kopijo. Prosimo, da o tem obvestite našo ekipo za podporo in pomoč strankam, vse ostalo bomo za vas uredili mi.

Kje lahko preverim svoje račune?

V zavihku MOJ RAČUN se vam prikaže dnevno posodobljen pregled vseh naročil. Zavihek MOJ RAČUN je na voljo samo registriranim kupcem. Več informacij o registraciji najdete tukaj.

Dobropisi in darilne kartice

Dobropise in darilne kartice, ki ste jih prejeli v fizičnih trgovinah s.Oliver, v spletni trgovini s.Oliver žal niso unovčljivi in jih lahko unovčite samo v fizičnih trgovinah s.Oliver, ki so v lasti podjetja S.Oliver SLO d.o.o.

Počakaj trenutek, kmalu se nadaljuje

Napaka

Zapri