Moj račun

Da, želim se naročiti na spletne novice s.Oliver

Naročite se na spletne novice s.Oliver in obveščali vas bomo o trenutnih trendih in še več. Na spletne novice se prijavite tukaj. Nato boste prejeli e-poštno sporočilo, ki ga, prosimo, potrdite. Potrditev tega e-poštnega sporočila s klikom na navedeno povezavo zagotavlja, da ste se prijavili vi osebno in da ni prišlo do zlorabe vašega e-poštnega naslova. S prijavo na spletne novice sprejmete naše... Beri naprej ...

Želim se odjaviti od spletnih novic s.Oliver

Če se želite odjaviti od spletnih novics.Oliver, prosimo, kliknite tukaj.
Po tem, ko ste v obrazec »Odjava od spletnih novic« vnesli vaš e-poštni naslov, boste nanj prejeli obvestilo o odjavi.

Kako se lahko registriram v MOJ RAČUN?

Registracija je možna samo ob izvedbi naročila. Med naročanjem s klikom na gumb »NA BLAGAJNO« izberite opcijo »Registriraj se zdaj« in se registrirajte. Ste že registrirani, a se ne morete prijaviti? Podatki za dostop so sestavljeni iz vašega e-poštnega naslova in gesla, ki ste ga določili sami. Če se vašega gesla ne spomnite več, prosimo, kliknite na »Pozabljeno geslo«. Na shranjen e-poštni naslov vam bomo poslali novo geslo. Če vaš račun še ni povezan z e-poštnim naslovom, se, prosimo,... Beri naprej ...

Ne morem se prijaviti v svoj uporabniški račun

Če se vašega gesla več ne spomnite, prosimo, kliknite na »Pozabljeno geslo«. Na shranjen e-poštni naslov vam bomo poslali novo geslo. Če vaš račun ni povezan s pravim e-poštnim naslovom, se, prosimo, obrnite na naš center za podporo in pomoč strankam, vse ostalo bomo za vas uredili mi.

Kako lahko spremenim podatke v svojem uporabniškem računu?

Po tem, ko ste se prijavili, poiščite menijsko točko »OSEBNI PODATKI«. Tukaj lahko spremenite vaš naslov, e-poštni naslov in telefonsko številko. Iz varnostnih razlogov ne morete spremeniti svojega imena in priimka, kot tudi ne vaših rojstnih podatkov. Če ste spremenili vaše ime in/ali priimek, vas prosimo, da o tem obvestite naš center za podporo in pomoč strankam. Se ne morete prijaviti? Glejte >> Ne morem se prijaviti v svoj uporabniški račun. << Ali pa se obrnite na naš center... Beri naprej ...

Želim izbrisati svoj uporabniški račun

Ker želimo vse vaše podatke izbrisati pravilno, jih sami ne morete brisati. Če želite izbrisati vaše podatke, o tem, prosimo, obvestite naš center za podporo in pomoč strankam.

Ne prejemam več spletnih novic s.Oliver

Ste že pogledali v zavihek z nezaželeno pošto? Lahko se zgodi, da so se spletne novice zataknile tam. Če želite preprečiti, da se spletne novice ne bi zataknile v nezaželeni pošti, v imenik shranite naš e-poštni naslov newsletter@soliver.com. Če ne najdete napake, se prosimo obrnite na naš center za podporo in pomoč strankam, vse ostalo bomo za vas uredili mi.

Skrbimo za vašo zasebnost!
Da bi vam lahko svetovali in vam priporočali ustrezne izdelke, uporabljamo na naši strani piškotke in metode sledenja. V informacijah o varstvu podatkov si lahko ogledate, katere storitve uporabljamo. Nastavitve zasebnosti lahko naknadno tudi kadar koli spremenite.
Nastavitve za varstvo tvojih podatkov
Ker ti v naši spletni trgovini kot tudi s prikazom naših oglasov želimo zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo, prilagojeno tvojim individualnih potrebam, sodelujemo z različnimi ponudniki storitev in tehnologij ter pri tem uporabljamo piškotke in metode sledenja. Za lažji pregled, smo storitve povzeli v naslednjem pregledu. Izberi način soglasja za obdelavo podatkov v skladu z črko a, 1. odstavka 6. člena EU GDPR. Slednje lahko s spremembo nastavitev za varstvo podatkov kadar koli prekličeš. Dodatne informacije v zvezi s posameznimi ponudniki storitev in pridobivanjem podatkov najdeš v naših informacijah o varstvu podatkov.
IZBERI VSE
Iskalniki
Zato, da boš našo trgovino ob ustreznih iskalnih nizih in z uporabo običajnih iskalnikov lahko tudi v prihodnje preprosto našel/-a, uporabljamo sledilne ukrepe ponudnikov iskalnikov, ki naše oglase optimizirajo. Za ugotavljanje merodajnosti oglasa se na primer evidentira, za katere kategorije se obiskovalec zanima v spletni trgovini in ali je bilo izvršeno naročilo. Ti podatki se pod psevdonimom posredujejo ponudnikom iskalnikov.
Prikaz na zaslonu
Da ti lahko tudi na zunanjih spletnih straneh prikazujemo oglasne pasice, sodelujemo z omrežji, ki te prikazujejo in ponudniki. Za optimizacijo oglasov uporabljamo piškotke in metode sledenja, ki zbirajo podatke o iskalnem vedenju, jih shranijo v piškotkih in pod psevdonimom posredujejo ponudnikom tehnologije.
Portali
Izven okvira naše spletne trgovine ti za lažje lociranje izdelkov prestavljamo naše zanimive ponudbe in najljubše izdelke tudi prek zunanjih portalov z izdelki. Za optimizacijo izbire izdelkov uporabljamo piškotke in metode sledenja, da na primer ugotovimo, kateri izdelki so posebej priljubljeni in ali je na osnovi oglasa izvršeno naročilo.
Partnerski programi
Da ne boš zamudil/-a nobene zanimive akcije več in boš lahko izkoristil/-a programe bonitet, sodelujemo s partnerskimi programi ter uporabljamo njihove piškotke in metode sledenja. Pri partnerskih programih gre za partnerske mreže posameznih upravljavcev spletnih strani, kot so na primer portali z vrednostnimi boni, programi popustov in blogerji. Z uporabo tehnologij ugotavljamo, ali so uporabljana oglaševalska sredstva partnerjev botrovala naročilu, od katerega imaš korist ti in tvoji partnerji.
Ponovno ciljanje
Da lahko okrasne pasice z ustreznimi izdelki, za katere si se na primer zanimal/-a v naši spletni trgovini, pa jih nisi kupil/-a, prikazujemo na zunanjih spletnih straneh, sodelujemo s ponudniki ponovnega ciljanja. Zato na naši spletni strani zajemamo podatke o ogledih na naši strani, npr. podatke o tem, katere artikle si si ogledal/-a ali shranil/-a v košarico. Prosimo, ne čudi se: če ne boš soglašal/-a z zbiranjem podatkov v namene ponovnega ciljanja, se bo odprlo novo pojavno okno, ki te bo preusmerilo na spletno stran našega ponudnika storitve ponovnega ciljanja. Ker želimo zagotoviti, da v prihodnje temu partnerju ne bodo več posredovani nobeni podatki, sledi navodilom na strani in naknadno shrani svoje vnose ter tako zaključi postopek.
Družbena omrežja
Zato, da ti lahko zanimive akcije in nate prikrojena reklamna sporočila prikazujemo na želenih kanalih družbenih omrežij, uporabljano njihove piškotke in tehnologije sledenja. V ta namen se podatki pod psevdonimom posredujejo omrežjem, omrežja pa jih po potrebi združujejo z drugimi podatki.
Individualizacija
Zelo nam je pomembno tvoje individualizirano doživetje nakupovanja! Za stalno izboljševanje izkušnje z našo spletno stranjo in zagotavljanje individualizirane ponudbe izdelkov v spletni trgovini kot tudi spletnih novic, zbiramo podatke o tvojem dinamičnem in nakupovalnem vedenju pri nas v spletni trgovini ter pri tem na spletni strani opravljamo tako imenovano A/B in multivariantno testiranje. V ta namen uporabljamo piškotke in metode sledenja.

Počakaj trenutek, kmalu se nadaljuje

Napaka

Zapri