Meni
Zapri
Zapri

Z novo storitvijo „Click & Collect“ lahko na spletu sproščeno naročate iz naslanjača, paket pa dvignete v eni izmed trgovin s.Oliver* v Sloveniji. Pri tem boste izrabili prednosti, ki jih ponuja prilagodljiv čas, v katerem lahko paket dvignete v naših trgovinah. Kot nalašč tudi za vse tiste, ki radi naročate prek spleta, pa ste le redko doma. In vse to seveda brez stroškov pošiljanja.

Poleg tega imate v trgovini s.Oliver* možnost, da naročene izdelke takoj pomerite, naši kompetentni zaposleni pa vam lahko ob tem svetujejo. Če vam naročeni izdelki kljub temu ne bodo všeč, lahko paket brezplačno vrnete v eno izmed trgovin s.Oliver* ali oddate na Pošti Slovenije v roku 14 dni.

Postopek naročanja poteka tako:

1. Spletno nakupovanje:
Nakupujte preko spletne trgovine s.Oliver. Želeni izdelek prestavite v košarico.

2. Izbira trgovine:
Pri naslovu za dostavo izberite „Dostava v trgovino s.Oliver“. Nato izberite trgovino, kjer želite dvigniti svoj paket.
Prosimo upoštevajte, da pri izbiri načina dostave »dostava v trgovino v s.Oliver«, plačilo po povzetju ni možno.

3. Podatki o naročilu:
Takoj po oddanem naročilu boste po elektronski pošti prejeli potrditev naročila. Ko bo vaš paket poslan, boste prejeli sprejemno številko, s katero lahko pri Pošti Slovenije preverite, kje se trenutno nahaja vaš paket. Po želji vam račun pošljemo na dom ali pa ga priložimo paketu.

4. Dvig paketa:
Svoj paket lahko dvignete v izbrani trgovini* v 10 koledarskih dneh po njegovem prispetju. Za dvig paketa potrebujete le veljaven osebni dokument (osebna izkaznica ali vozniško dovoljenje). Seveda pa lahko paket namesto vas prevzame tudi druga oseba. V tem primeru naj s seboj prinese vaše pooblastilo.

*Trgovine s.Oliver, ki ponujajo to možnost, lahko poiščete v našem ISKALNIKU TRGOVIN

Nazaj

Prosimo, počakajte trenutek ...

Napaka