Finalno znižanje: do -50%* na zimske izdelke

Finalno znižanje: do -50%*

               
Finalno znižanje
do -50 %

Odkrij znižane izdelke do -50 % v zimskem znižanju.


Potrebujete hitro dostavo naročenih izdelkov?

Z dostavo DHL Express boste pošiljko prejeli v zajamčenih 1-2 delovnih dneh*, v kolikor boste naročilo oddali do 14.ure. Cena te storitve znaša 12,99 EUR in je neodvisna od velikosti in teže paketa. Način plačila »plačilo po povzetju« pri express dostavi žal ni možno. Dostavni čas je odvisen od vaše krajevne poštne številke. Podrobnejše informacije in pregled najdete tukaj DHL EXPRESS poštne številke

Pri plačilu s kreditno kartico se lahko navedeno obdobje za dostavo v izjemnih primerih podaljša največ za en dan. Zaradi varnosti naših strank in izključitve zlorabe kreditnih kratic blago namreč pošljemo šele po pozitivnem odgovoru posameznega izdajatelja kartice. V tem primeru vam doplačila za express dostavo ne bomo zaračunali.

OPOZORILO: Naročilo z izbranim načinom dostave »DHL Express« ni možno dostaviti v paketomat ali v trgovino s.Oliver! Način plačila »plačilo po povzetju« pri express dostavi žal ni možno. V primeru vračila se stroški express dostave ne povrnejo! Dostava parfumov in aerosol sprejev z izbranim načinom dostave DHL Express žal ni možna.
*Izvzeta dostava ob sobotah, nedeljah in praznikih

Nazaj

Počakaj trenutek, kmalu se nadaljuje

Napaka

Zapri

Počakaj trenutek, kmalu se nadaljuje

Napaka

Zapri