-20 % na otroško kolekcijo* - Miklavžev popust

KODA:

*Akcija velja v spletni trgovini do 6.12.2019 ob nakupu izdelkov iz otroške kolekcije. Popust je možno unovčiti večkrat in velja za izdelke znamke s.Oliver JUNIOR. Kombiniranje z drugimi popusti in akcijami ni možno. Unovčitev ni mogoča za že opravljene nakupe.

Cotton made in Africa

(44 Izdelki)
Stylingi za ženske, moške, juniorje
Cotton made in Africa
Družbeno sprejemljivi, ohranjajo okolje, brez genske tehnologije

Blagovna znamka Cotton made in Africa je oznaka mednarodno priznanega standarda za trajnostno pridelan bombaž iz Afrike. Pobuda Aid by Trade Foundation zagotavlja trgovinsko podporo več kot enemu milijonu malih kmetov v podsaharski Afriki in tako pomembno prispeva k izboljšanju njihovih življenjskih pogojev ter varovanju našega okolja.

Podjetje s.Oliver je od leta 2009 poslovni partner pobude Cotton made in Africa in v proizvodnji tekstila uveljavlja uporabo certificiranega bombaža z oznako Cotton made in Africa. Izdelki, ki podpirajo navedeno pobudo so označeni z drobno blagovno znamko. Podjetje s.Oliver za vsak izdelek izdelan po standardu Cotton made in Africa plača licenčnino. Prihodki se tako porabijo za neodvisen nadzor kot tudi za usposabljanja na področju sodobnega in trajnostnega pridelovanja bombaža. Kmetje in njihove družine imajo od tega neposredne koristi, saj se naučijo novih in učinkovitejših načinov pridelave bombaža in hkrati varujejo okolje.

Bombaž z oznako Cotton made in Africa ni pridelan s pomočjo genskega inženiringa in umetnega namakanja. Pri izdelavi ene majice s kratkimi rokavi je v primerjavi z globalno ravnjo prihranjenih okoli 500 litrov vode. Poleg tega se ob pridelavi enega kilogram tovrstnega bombaža sprosti do 40 odstotkov manj toplogrednih plinov.

Še več, Cotton made in Africa podpira na območjih z nasadi bombaža projekte, ki so v korist vaškim skupnostim – na primer na področju izobraževanja, gradnje vodnjakov ali zdravstvene oskrbe.

Z nošnjo tovrstnih oblačil postanete del velikega gibanja za trajnostni način pridelave bombaža! Z nakupom izdelka z blagovno znamko Cotton made in Africa boste pomembno prispevali k prihodnosti Afrike, varstvu človekovih pravic in naše narave.

Več informacij vas čaka na spletni strani www.cottonmadeinafrica.org.

  • Velikost
    Ameriške velikosti

Filtriraj po artiklih

Filtriraj po artiklih

Velikost

Velikost
Ameriške velikosti

Barva

Cena

Znamka

Vzorec

Material

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skrbimo za vašo zasebnost!
Skrbimo za vašo zasebnost! Da bi vam lahko svetovali in vam priporočali ustrezne izdelke, uporabljamo na naši strani piškotke in metode sledenja. V Nastavitvah zasebnosti si lahko ogledate, katere storitve uporabljamo. Nastavitve zasebnosti lahko naknadno tudi kadar koli spremenite.
Soglašam
Nastavitve za varstvo tvojih podatkov
Ker ti v naši spletni trgovini kot tudi s prikazom naših oglasov želimo zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo, prilagojeno tvojim individualnih potrebam, sodelujemo z različnimi ponudniki storitev in tehnologij ter pri tem uporabljamo piškotke in metode sledenja. Za lažji pregled, smo storitve povzeli v naslednjem pregledu. Izberi način soglasja za obdelavo podatkov v skladu z črko a, 1. odstavka 6. člena EU GDPR. Slednje lahko s spremembo nastavitev za varstvo podatkov kadar koli prekličeš. Dodatne informacije v zvezi s posameznimi ponudniki storitev in pridobivanjem podatkov najdeš v naših informacijah o varstvu podatkov.
Iskalniki
Zato, da boš našo trgovino ob ustreznih iskalnih nizih in z uporabo običajnih iskalnikov lahko tudi v prihodnje preprosto našel/-a, uporabljamo sledilne ukrepe ponudnikov iskalnikov, ki naše oglase optimizirajo. Za ugotavljanje merodajnosti oglasa se na primer evidentira, za katere kategorije se obiskovalec zanima v spletni trgovini in ali je bilo izvršeno naročilo. Ti podatki se pod psevdonimom posredujejo ponudnikom iskalnikov.
Prikaz na zaslonu
Da ti lahko tudi na zunanjih spletnih straneh prikazujemo oglasne pasice, sodelujemo z omrežji, ki te prikazujejo in ponudniki. Za optimizacijo oglasov uporabljamo piškotke in metode sledenja, ki zbirajo podatke o iskalnem vedenju, jih shranijo v piškotkih in pod psevdonimom posredujejo ponudnikom tehnologije.
Portali
Izven okvira naše spletne trgovine ti za lažje lociranje izdelkov prestavljamo naše zanimive ponudbe in najljubše izdelke tudi prek zunanjih portalov z izdelki. Za optimizacijo izbire izdelkov uporabljamo piškotke in metode sledenja, da na primer ugotovimo, kateri izdelki so posebej priljubljeni in ali je na osnovi oglasa izvršeno naročilo.
Partnerski programi
Da ne boš zamudil/-a nobene zanimive akcije več in boš lahko izkoristil/-a programe bonitet, sodelujemo s partnerskimi programi ter uporabljamo njihove piškotke in metode sledenja. Pri partnerskih programih gre za partnerske mreže posameznih upravljavcev spletnih strani, kot so na primer portali z vrednostnimi boni, programi popustov in blogerji. Z uporabo tehnologij ugotavljamo, ali so uporabljana oglaševalska sredstva partnerjev botrovala naročilu, od katerega imaš korist ti in tvoji partnerji.
Ponovno ciljanje
Da lahko okrasne pasice z ustreznimi izdelki, za katere si se na primer zanimal/-a v naši spletni trgovini, pa jih nisi kupil/-a, prikazujemo na zunanjih spletnih straneh, sodelujemo s ponudniki ponovnega ciljanja. Zato na naši spletni strani zajemamo podatke o ogledih na naši strani, npr. podatke o tem, katere artikle si si ogledal/-a ali shranil/-a v košarico. Prosimo, ne čudi se: če ne boš soglašal/-a z zbiranjem podatkov v namene ponovnega ciljanja, se bo odprlo novo pojavno okno, ki te bo preusmerilo na spletno stran našega ponudnika storitve ponovnega ciljanja. Ker želimo zagotoviti, da v prihodnje temu partnerju ne bodo več posredovani nobeni podatki, sledi navodilom na strani in naknadno shrani svoje vnose ter tako zaključi postopek.
Družbena omrežja
Zato, da ti lahko zanimive akcije in nate prikrojena reklamna sporočila prikazujemo na želenih kanalih družbenih omrežij, uporabljano njihove piškotke in tehnologije sledenja. V ta namen se podatki pod psevdonimom posredujejo omrežjem, omrežja pa jih po potrebi združujejo z drugimi podatki.
Individualizacija
Zelo nam je pomembno tvoje individualizirano doživetje nakupovanja! Zato, da ti lahko v spletni trgovini ponudimo individualizirane ponudbe izdelkov, zbiramo podatke o premikih po strani in nakupovalnem obnašanju v naši trgovini. V ta namen uporabljamo piškotke in metode sledenja.

Počakaj trenutek, kmalu se nadaljuje

Napaka

Zapri