Meni
Zapri
Zapri

Filtri

Izbriši
  Prikaži izdelke
  Stylingi za ženske, moške, juniorje
  Cotton made in Africa
  Družbeno sprejemljivi, ohranjajo okolje, brez genske tehnologije

  Blagovna znamka Cotton made in Africa je oznaka mednarodno priznanega standarda za trajnostno pridelan bombaž iz Afrike. Pobuda Aid by Trade Foundation zagotavlja trgovinsko podporo več kot enemu milijonu malih kmetov v podsaharski Afriki in tako pomembno prispeva k izboljšanju njihovih življenjskih pogojev ter varovanju našega okolja.

  Podjetje s.Oliver je od leta 2009 poslovni partner pobude Cotton made in Africa in v proizvodnji tekstila uveljavlja uporabo certificiranega bombaža z oznako Cotton made in Africa. Izdelki, ki podpirajo navedeno pobudo so označeni z drobno blagovno znamko. Podjetje s.Oliver za vsak izdelek izdelan po standardu Cotton made in Africa plača licenčnino. Prihodki se tako porabijo za neodvisen nadzor kot tudi za usposabljanja na področju sodobnega in trajnostnega pridelovanja bombaža. Kmetje in njihove družine imajo od tega neposredne koristi, saj se naučijo novih in učinkovitejših načinov pridelave bombaža in hkrati varujejo okolje.

  Bombaž z oznako Cotton made in Africa ni pridelan s pomočjo genskega inženiringa in umetnega namakanja. Pri izdelavi ene majice s kratkimi rokavi je v primerjavi z globalno ravnjo prihranjenih okoli 500 litrov vode. Poleg tega se ob pridelavi enega kilogram tovrstnega bombaža sprosti do 40 odstotkov manj toplogrednih plinov.

  Še več, Cotton made in Africa podpira na območjih z nasadi bombaža projekte, ki so v korist vaškim skupnostim – na primer na področju izobraževanja, gradnje vodnjakov ali zdravstvene oskrbe.

  Z nošnjo tovrstnih oblačil postanete del velikega gibanja za trajnostni način pridelave bombaža! Z nakupom izdelka z blagovno znamko Cotton made in Africa boste pomembno prispevali k prihodnosti Afrike, varstvu človekovih pravic in naše narave.

  Več informacij vas čaka na spletni strani www.cottonmadeinafrica.org.

  Vaša zasebnost je za nas pomembna!
  Vaša zasebnost je za nas pomembna! Na naši strani uporabljamo piškotke in metode sledenja, da vam lahko izčrpno svetujemo in priporočamo izbrano ponudbo. V Nastavitvah zasebnosti si lahko ogledate, katere storitve uporabljamo, in se kadar koli z naknadnimi spremembami nastavitev sami odločite, ali in v kolikšni meri želite z njimi soglašati.
  Strinjam se
  Vaše nastavitve zasebnosti
  V naši spletni trgovini vam želimo omogočiti optimalno uporabniško izkušnjo in naše oglase prilagoditi vašim potrebam, zato sodelujemo s številnimi ponudniki storitev in tehnologije ter pri tem uporabljamo piškotke in metode sledenja. Za preglednost v nadaljevanju povzemamo te storitve. Sami izberite, v kaj boste privolili po točki a 1. odst. 6. čl. EU-GDPR. S spremembo nastavitev zasebnosti pa lahko to kadar koli prekličete. Dodatne informacije o posameznih ponudnikih storitev in zbiranju podatkov najdete v naši rubriki Varstvo osebnih podatkov.
  Iskalniki
  Da boste našo spletno trgovino tudi v bodoče preprosto našli z vnosom merodajnih poizvedb v običajne iskalnike, uporabljamo sledilne ukrepe ponudnikov iskalnikov za optimizacijo naših oglasov. Za ugotavljanje merodajnosti oglasa se na primer evidentira, za katere kategorije se obiskovalec zanima v spletni trgovini in ali je bilo izvršeno naročilo. Ti podatki se pod psevdonimom posredujejo ponudnikom iskalnikov.
  Prikaz na zaslonu
  Da vam lahko tudi na zunanjih spletnih straneh pokažemo merodajne reklamne pasice, sodelujemo s prikaznimi omrežji in ponudniki. Za optimizacijo oglasov uporabljamo piškotke in metode sledenja, ki zbirajo podatke o iskalnem vedenju, jih shranijo v piškotkih in pod psevdonimom posredujejo ponudnikom tehnologije.
  Portali
  Naše najzanimivejše ponudbe in najbolj priljubljene izdelke predstavljamo tudi zunaj spletne trgovine, zato da jih lahko bolje najdete na zunanjih portalih z izdelki. Za optimizacijo izbire izdelkov uporabljamo piškotke in metode sledenja, da na primer ugotovimo, kateri izdelki so posebej priljubljeni in ali je na osnovi oglasa izvršeno naročilo.
  Partnerski programi
  Da ne zamudite nobene zanimive akcije in lahko izkoristite programe popustov, sodelujemo s partnerskimi programi in uporabljamo njihove piškotke in metode sledenja. Pri partnerskih programih gre za partnerske mreže posameznih upravljavcev spletnih strani, kot so na primer portali z vrednostnimi boni, programi popustov in blogerji. S pomočjo tehnologij se ugotovi, ali so uporabljena oglaševalska sredstva partnerskih programov privedla do naročila, s čimer pridobite vi in partnerji.
  Ponovno ciljanje
  Da vam lahko pokažemo reklamne pasice z merodajnimi izdelki na spletnih straneh zunanjih ponudnikov, za katere ste se na primer že zanimali v naši spletni trgovini, vendar jih še niste kupili, sodelujemo s ponudniki ponovnega ciljanja. V ta namen se na naši spletni strani zbirajo dinamični podatki, npr. katere izdelke ste si ogledali ali položili v košarico. Ne bodite presenečeni: če se odločite proti evidentiranju podatkov za namen ponovnega ciljanja, se odpre novo okno, ki vas preusmeri na spletno stran našega ponudnika ponovnega ciljanja. Za zagotovitev, da se podatki v bodoče partnerju ne posredujejo več, sledite navodilom na strani in nato svoje podatke shranite, s čimer je postopek zaključen.
  Družbena omrežja
  Da vam lahko na kanalih družbenih omrežij, ki jih pretežno uporabljate, pokažemo zanimive akcije in vašim zanimanjem prilagojene oglase, uporabljamo njihove piškotke in tehnologije sledenja. V ta namen se podatki pod psevdonimom posredujejo omrežjem, omrežja pa jih po potrebi združujejo z drugimi podatki.
  Individualizacija
  Vaše individualno doživetje nakupovanja nam veliko pomeni! Da vam lahko v spletni trgovini in spletnih novicah posredujemo priporočila individualnih izdelkov, zbiramo podatke o vašem dinamičnem in nakupovalnem vedenju pri nas v spletni trgovini. V ta namen uporabljamo piškotke in metode sledenja.
  Shrani

  Prosimo, počakajte trenutek ...

  Napaka