Jeans

(22 Izdelki)
VSE O JEANS HLAČAH

Klasik za delo in zabavo: ozko krojene hlače standardno visokim pasom in ravnimi hlačnicami.

Vse jeans hlače Slim
Low
Rise
Straight
Leg

Bestseller jeans hlače Slim Fit

 
 

Jeans za vsako priložnost z ohlapnim prileganjem in ravnimi hlačnicami.

Vse jeans hlače Regular
Straight
Leg
Medium
Rise

Najbolje prodajane jeans hlače Regular Fit Jeans

 
 

Ohlapen trend Skinny z zadaj visokim, spredaj nizkim pasom in ozkimi hlačnicami.

Vse jeans hlače Skinny
Low
Rise
Skinny
Leg

Bestseller jeans hlače Slim Fit

 
 

Good to know!

Jeans ni vedno enak jeans

Neglede na to, kako so bile jeans hlače videti ob nakupu. Vse jeans hlače so na začetku Dry Denim, kar pomeni močno modro obarvan bombaž. Značilna učinka svetlejše modre barve in obrabljen videz nastaneta, tako da se indigo modra barva med posameznim postopkom barvanja zdrgne prek plovca.

Svetel jeans

Intenzivno pranje in posebne vrste obdelav ustvarijo še posebej svetel barvni odtenek in sprane učinke.

Moder jeans

Pri barvanju »oldblue-washed« ta srednje moder jeans klasik prejme pristno zdrgnjen učinek.

Temen jeans

Zaradi minimalne količine pranja se ohrani indigo barva. Barva zbledi samo, če so jeans hlače pogosto nošene.

Neobdelane jeans

Pobarvan temno modro in neopran, ima črni jeans intenzivno in dolgotrajno moč barve.


Takšen je tudi pravi jeans

Zanke za pas

Na notranji strani pritrjene zanke za pas zagotavljajo zelo močen oprijem.

Jeans hlače s petimi žepi

Izvorno zamišljen kroj jeans hlač s petimi žepi.

Stranski šiv

Dodatno prešit del na zgornjem stranskem šivu za zagotavljanje prave oblike notranjega žepa.

Žepek za kovance

Je žep za uro, ki je pritrjen z bakrenimi kovicami brez niklja.

Francoski šiv

Je dvojni šiv, ojačan na pomembnih mestih. Zaradi njega so hlače trpežne in robustne.

Skrbimo za vašo zasebnost!
Skrbimo za vašo zasebnost! Da bi vam lahko svetovali in vam priporočali ustrezne izdelke, uporabljamo na naši strani piškotke in metode sledenja. V Nastavitvah zasebnosti si lahko ogledate, katere storitve uporabljamo. Nastavitve zasebnosti lahko naknadno tudi kadar koli spremenite.
Soglašam
Nastavitve za varstvo tvojih podatkov
Ker ti v naši spletni trgovini kot tudi s prikazom naših oglasov želimo zagotoviti optimalno uporabniško izkušnjo, prilagojeno tvojim individualnih potrebam, sodelujemo z različnimi ponudniki storitev in tehnologij ter pri tem uporabljamo piškotke in metode sledenja. Za lažji pregled, smo storitve povzeli v naslednjem pregledu. Izberi način soglasja za obdelavo podatkov v skladu z črko a, 1. odstavka 6. člena EU GDPR. Slednje lahko s spremembo nastavitev za varstvo podatkov kadar koli prekličeš. Dodatne informacije v zvezi s posameznimi ponudniki storitev in pridobivanjem podatkov najdeš v naših informacijah o varstvu podatkov.
Iskalniki
Zato, da boš našo trgovino ob ustreznih iskalnih nizih in z uporabo običajnih iskalnikov lahko tudi v prihodnje preprosto našel/-a, uporabljamo sledilne ukrepe ponudnikov iskalnikov, ki naše oglase optimizirajo. Za ugotavljanje merodajnosti oglasa se na primer evidentira, za katere kategorije se obiskovalec zanima v spletni trgovini in ali je bilo izvršeno naročilo. Ti podatki se pod psevdonimom posredujejo ponudnikom iskalnikov.
Prikaz na zaslonu
Da ti lahko tudi na zunanjih spletnih straneh prikazujemo oglasne pasice, sodelujemo z omrežji, ki te prikazujejo in ponudniki. Za optimizacijo oglasov uporabljamo piškotke in metode sledenja, ki zbirajo podatke o iskalnem vedenju, jih shranijo v piškotkih in pod psevdonimom posredujejo ponudnikom tehnologije.
Portali
Izven okvira naše spletne trgovine ti za lažje lociranje izdelkov prestavljamo naše zanimive ponudbe in najljubše izdelke tudi prek zunanjih portalov z izdelki. Za optimizacijo izbire izdelkov uporabljamo piškotke in metode sledenja, da na primer ugotovimo, kateri izdelki so posebej priljubljeni in ali je na osnovi oglasa izvršeno naročilo.
Partnerski programi
Da ne boš zamudil/-a nobene zanimive akcije več in boš lahko izkoristil/-a programe bonitet, sodelujemo s partnerskimi programi ter uporabljamo njihove piškotke in metode sledenja. Pri partnerskih programih gre za partnerske mreže posameznih upravljavcev spletnih strani, kot so na primer portali z vrednostnimi boni, programi popustov in blogerji. Z uporabo tehnologij ugotavljamo, ali so uporabljana oglaševalska sredstva partnerjev botrovala naročilu, od katerega imaš korist ti in tvoji partnerji.
Ponovno ciljanje
Da lahko okrasne pasice z ustreznimi izdelki, za katere si se na primer zanimal/-a v naši spletni trgovini, pa jih nisi kupil/-a, prikazujemo na zunanjih spletnih straneh, sodelujemo s ponudniki ponovnega ciljanja. Zato na naši spletni strani zajemamo podatke o ogledih na naši strani, npr. podatke o tem, katere artikle si si ogledal/-a ali shranil/-a v košarico. Prosimo, ne čudi se: če ne boš soglašal/-a z zbiranjem podatkov v namene ponovnega ciljanja, se bo odprlo novo pojavno okno, ki te bo preusmerilo na spletno stran našega ponudnika storitve ponovnega ciljanja. Ker želimo zagotoviti, da v prihodnje temu partnerju ne bodo več posredovani nobeni podatki, sledi navodilom na strani in naknadno shrani svoje vnose ter tako zaključi postopek.
Družbena omrežja
Zato, da ti lahko zanimive akcije in nate prikrojena reklamna sporočila prikazujemo na želenih kanalih družbenih omrežij, uporabljano njihove piškotke in tehnologije sledenja. V ta namen se podatki pod psevdonimom posredujejo omrežjem, omrežja pa jih po potrebi združujejo z drugimi podatki.
Individualizacija
Zelo nam je pomembno tvoje individualizirano doživetje nakupovanja! Zato, da ti lahko v spletni trgovini ponudimo individualizirane ponudbe izdelkov, zbiramo podatke o premikih po strani in nakupovalnem obnašanju v naši trgovini. V ta namen uporabljamo piškotke in metode sledenja.
Shrani

Prosimo, počakajte trenutek ...

Napaka

Zapri